Alla inlägg under mars 2010

Av Jenny - 12 mars 2010 09:25

Det blev tydligen ingen romans mellan Filip och Carin da Silva igår.. Hon hade sin man med sig. Tur för mig kanske. Vet iofs inte hur mkt Carin da Silva imponeras av Elvis imitatörer..Men han hade visst hängt med dom hela kvällen. Han är så kändiskåt min man.. En gång för längesedan skulle han göra ett konferancier jobb. Då skulle Tre tjejer uppträda dvs Lillbabs, Siv Malmqvist och Louise Hansson.. Tre tanter hade kanske jag kallat det.. Filip var iaf helt till sig för att han skulle träffa Lillbabs..Tydligen var hon då skadad så Filip fick köra henne upp till Akuten. Han hängde med henne hela dagen. När han kom hem och berättade det hela skulle man kunnat tro att dom hunnit gifta sig. SÅ tajta hade dom blivit.. Dom hade käkat varmkorv och åkt hela staden runt i Filips då, väääldigt risiga bil. Tyvärr tog kärlekshistorien slut där.. Han har iaf inte hört nåt från henne sen dess.. Eller ja..vad JAG vet..

Igår kväll när jag pratade med honom pratade han om nån Jerka hela tiden. Till slut var jag tvungen att avbryta och säja att jag faktiskt inte vet vem JERKA är..

- Men hallå, Jerry Williams så klart. Vi är polare nu. Så nu är han Jerka för mig..Svarade han nonchalant och fnissade..



Igår när Filip var iväg passade jag förståss på att måla den fuula blå väggen tillbaka till vitt. Ska bli spännande att se om Filip överhuvudtaget märker nåt.. Jag tror faktiskt inte det. Nu har jag ist hittat en tapet som jag skulle vilja sätta på väggen bakom hatthyllan. Jag ska lägga upp bilder så får ni säga vad ni tycker.


Domännamnet är klart.. nu ska jag bara fatta hur man gör när man pekar det..Jag är inte skitsmart om man säger så..Men jag ska nog lyckas..


Jenny

Av Jenny - 11 mars 2010 20:07

Äntligen har vi köpt ett nytt minneskort..

Nu kommer det drälla in bilder;)


Här kommer mitt braiga loppisfynd. Visst är den fin.

  


Filip fyndade också på loppisen..Han köpte ett par skridskor.. HAN påstod att det var ett jätte bra och dyrt märke.. Verkligen jättebra.. Bara det att skrillorna var i strl 37. INGEN här hemma har strl 37.. Inte ens i närheten. MEN med tanke på att han gav en tia för dom får man väl ändå räkna dom som fynd:)


Undrar när vi ska stå på loppis nästa gång??


Jenny

Av Jenny - 11 mars 2010 18:15

Jaha.. då var man ensam hemma igen..Ja, med ungar förståss. Helt ensam var väääldigt längesedan. Filip och Johnny Cash killen-Max har dragit till Sthlm för att uppträda.. Det är i kväll dom ska hänga med Carin da Silva och Jerry Williams..Får se om han över huvudtaget kommer hem till tjuriga sunkmorsan (jag alltså)..eller om han total förälskar sig i Carin da Silva (det är nog svårt att låta bli).. Risken är nog att han blir kvar i Sthlm..

Undarar om det är så här det är att vara kändis fru? Killen drar iväg på turné, hänger med coola snygga människor och frugan är hemma med ungarna..underhåller huset och får psykbryt titt som tätt pga av snö och vilda barn som inte gör som man säger..eller pga bristen att få lite egentid och bara vårda sig själv lite?? Jag hade nog trott att det skulle vara lite mer glamouröst.. Men det kanske det blir nu när Filip börjar hänga med Jerry Williams mf..Nu när han är på väg att bli en RIKTIG kändis.. Jag menar-det är ju i Sthlm det händer:) Fast när jag tänker efter så vill jag nog helst inte vara nån kändisfru.. Jag är liksom inte så där skit impad av Posh om man säger så. Eller av dom svenska Hollywood fruarna..Även om jag nog snabbt skulle finna mig i att vara en..

Ska genast öva på mitt Jenny vs Anna Anka skratt.. Fräck har jag redan förmågan att vara (även om jag oftast är godheten själv). Jag är dock inte lika morrgonpigg som Anna Anka är.. Speciellt inte när det gäller att "ställa upp" på sin mans önskningar..Måste genast hitta på nåt Hollywoodigt som kan kompensera den bristen..


Jenny

Av Jenny - 11 mars 2010 08:07

JAG är så trött på all snö. Jag längtar så mkt till våren att jag nästan spricker. Egentligen spricker jag nog mest för att jag fortfarande är ganska tjock.. (Viktminskningen har stannat upp helt).Men ändå..

Saker jag ska göra när snön är borta:

*Gå till jobbet varje dag..kommer bli såååå smal av det..

*Gå till lekplatsen med ungarna allt som oftast..det går inte nu för lekplatsen och hela vägen dit är totalt igensnöad.

*Gå till skogen med Felix..och ha pickninck.

*Börja använda cykeln. Saknar min Cykel..

Jaha det var ju inte så mkt jag kom på.. Men jag vill ändå att snön försvinner..

From 1 april tänker jag bara ha på mig vårjacka. Även om det är 25 minus och snöstorm. Jag vägrar hoppa över våren. Den 1a april är ett magiskt datum. Då ska Filip nämligen vara PAPPALEDIG. Helt underbart:) Det är så mkt JAG ska göra då.. Som typ, strosa på stan i lugn och ro, åka till gymmet och träna I LUGN OCH RO..och så ska vi umgås jätte mkt hela familjen.. TÄNK vad mkt tid vi kommer ha tillsammans. Jag jobbar ju bara kvällar och nätter..så dagarna kommer vi nöta extra mkt på varandra. Tror det blir bra för Felix också. Då kommer man ha möjlighet att hitta på saker med bara honom. Då behöver man inte konstant säga "Nej du får vänta för Hilda måste....osv".


Ljuva april..Det är ganska snart faktiskt.. Även påsken och påskäggsletande närmar sig med stormsteg..ååååååh vad mysigt.. Fast jag äter ju fortfarande inte godis.. Men påskharen kanske tänker till och ger mig tio kilos viktminskning i ägget.. Jag tror på påskharen!


Jenny

Av Jenny - 10 mars 2010 23:23

På mitt jobb krävs det att man kan teckenspråk.. Därför kan jag det..

Ibland när Felix vill att vi ska leka tysta leken, brukar jag börja teckna till honom..Då blir han så nyfiken att han först bryter ut i ett litet skratt. Sen bryter han leken för att få reda på vad jag sa. Vilket innebär att jag vann..Då blir han sur..

Häromkvällen stod vi inne på hans rum. Han skulle plocka iordning sina saker för att sen gå att lägga sig. Som vanligt tog det liiite längre tid än det behövde..

När jag bad honom att öka takten börjad han vifta åt alla håll och kanter..

Jag fattade såklart ingenting, utan bad honom öka en gång till..och en gång till och EN GÅNG TILL.. Sen blev jag irriterad över att han inte svarade. DÅ öppnade han munnen..och sa:

-Men MAMMA...kan du INTE teckenspråk ELLER????

Ojdå.. så dumt av mig.. att jag inte förstod att det var nån typ av teckenspråk...




Jag väntar på bekräftelse på mitt domännamn.. Sen ska det bara pekas..sen så...:) Då klickar ni in på www.janethepain.se Men jag meddelar när det är klart.


Jenny

Av Jenny - 10 mars 2010 09:37

Nu har jag fått en sån där gullig kommentar igen som jag blir så glad för:) Försökte kommentera tillbka till dig Sandra.. Men din blog ville inte ha mitt meddelande..hmm.

Kolla in hos http://sannapyttipanna-sandra.blogspot.com/


Ni har väl dessutom sett att jag länkat till mina favorit bloggar till vänster..


Kram Jenny

Av Jenny - 9 mars 2010 22:15

Härom dagen var jag med Felix på sin simskola. I vanliga fall kan jag aldrig följa med pga av mitt jobb. Det krockar liksom. Men så fick jag en lucka..och då var det ju givet att jag skulle följa med honom..

Han var väldigt uppspelt. Vi satt i badhuskorridoren tillsammans med alla andra simskolebarn, i väntan på simfröken.

Efter en stund kom en grov man vaggandes i baddräkt och en handduk virad runt midjan..

- Där mamma..där kommer simskolefröken..

Mannen med baddräkten visade sig alltså vara en kvinna..

Alla ungar sprang in till bassängen, jag följde efter och satte mig i en solstol brevid.

Simskolemansfröken tog av sig handduken och satte sig i en ring tillsammans med alla barnen. Tillsammans övade dom på bentag..Vinkla fötterna, dra upp benen som en groda, isär och ihop.. Alla barnen var jätteduktiga och gjorde precis som simskolemansfröken sa..

En viss mamma..typ jag, hade dock lite problem med övningarna (allltså att se på övningarna).. speciellt när simskolemansfröken skulle utföra dom.. Badräkten satt som en smäck. Hon var inte direkt smal utan ganska fläsktjock men ändå muskelbiffig .. Varje gång hon uppmanade barnen att dra upp sina vinklade fötter som en groda demonsterade hon själv.. DÅ kunde man se att simskolemansfröken inte brukade raka bikinilinjen särskilt ofta, eller nog ALDRIG... Ganska groteskt med det rödlätta könshåret som stack ut på varje sida av badräktstrosans kant..Det blir tydligen en hel del könshår i ljumskarna om man ALDRIG rakar bikinilinjen..

Äckligt tyckte jag..MEN ack så naturligt..Jag kanske ska överraska Filip med en rejääääl bikinibuske i sommar..


Jenny

Av Jenny - 8 mars 2010 15:01

Jag är en super mamma, jag ÄR en super mamma. JAG ÄR EN SUUUUPER MAMMA..Det är iaf vad man får intala sig..

Ibland har jag hur mkt energi som helst.. Dom dagarna sitter jag och tänker att jag är preeecis som Ernst Kirshtenhagenblagen eller vad han nu heter.., enda skillnade är att jag inte har grått hår (enstaka hårstrån eller rättare sagt ett räknas INTE) uppkavlade jeans med bara fötter hela tiden..Men annars brukar jag sy, inreda, skruva ihop möbler, skissa på ideér, måla snickra, laga mat och göra allt annat sånt som han gör i sina tv program..

Andra dagar..som idag.. är jag mer som en trött sliten mamma nära ett sammanbrott. En riktig psykoMUM.

Jag har en hel jättelång lista med saker jag tänkt att jag ska hinna med idag..I vanliga fall, när man inte har barn runt omkring sig hade dom sakerna gått som en dans. För jag är riktigt, RIKTIGT effektiv när jag sätter igång.. MEN när man har en sex åring, en nio månaders bebis och en jättelånglista att ta hand om samtidigt..Då tar allt liksom liiiite (jäääävligt mkt)längre tid.

Felix har blivit smittad av Hilda och är lite små kass. Inte alls som hon var. Bara lite förkyld och hostig.. Hilda är mkt bättre..Dock vill hon inte äta. Verkligen inget alls. Felix säger mamma ca en gång i sekunden, samtidigt gallskriker Hilda. Antingen för att hon är hungrig eller för att hon slagit i huvudet i nåt. Dettta är MKT stressande..Att Felix ska ha som mest uppmärksamhet när Hilda skriker som värst är ännu MER stressande. Puuuuuh. Shit det var nog det djupaste andetag jag tagit i dag. Eller typ enda andetaget.


Idag efter jag storstädat nedervåningen, tömt tvättmaskinen, vikt tvätt, tagit hand om Hilda, planterat om en stor växt. Skulle jag sätta igång med maten. Felix var så akut hungrig att han höll på att svälta ihjäl på plats..Hilda skrek, Felix höll på att dö av svält. Jag skalade potatis, rullade köttbullar och fixade i köket. Hilda blev givetvis akut hungrig mitt i allt och jag var tvungen att ge henne mat, som hon i sin tur inte ville äta. Då ringde det på dörren. VEM skulle komma precis då???!! För jag behöver väl inte tillägga att jag såg ut som döden själv..om inte värre. Givetvis stod där ett bud som skulle leverera ett paket till Filip..

-Oj här var det en liten bebis också.. Säger budet när han ser en sölig Hilda hängandes på en skabbig mammas arm..

-Ja, säger jag, och försöker inte låtsas om hur fruktansvärt skabbig jag ser ut.

-Jaaaa. säger Felix.. Mamma har en bebis till i sin magen, ljuger ungen..

-Näää, det har jag verkligen inte försvarar jag mig..

Budet tittar konstigt på oss. Han trodde säkert mest på Felix..


Vi har under en ganska lång period pratat med Felix om att man inte går runt och säger till folk att dom är tjocka.. Typ: Han är en tjockis, och sånt..

Jag vet dock inte om det är bättre att säga att dom är på smällen..?!


Hmm, nu återgår jag till kaoset..


Jenny


Presentation

Omröstning!!

Vad vill ni ha mer av?
 Hemma hos bilder..
 Köptips..
 Lasse Berghagen..
 Jennys liv med Filip o familj..
 Det är bra som det är..

Fråga mig

51 besvarade frågor

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Arkiv

Jen´s gästbok

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards