Alla inlägg den 11 mars 2010

Av Jenny - 11 mars 2010 20:07

Äntligen har vi köpt ett nytt minneskort..

Nu kommer det drälla in bilder;)


Här kommer mitt braiga loppisfynd. Visst är den fin.

  


Filip fyndade också på loppisen..Han köpte ett par skridskor.. HAN påstod att det var ett jätte bra och dyrt märke.. Verkligen jättebra.. Bara det att skrillorna var i strl 37. INGEN här hemma har strl 37.. Inte ens i närheten. MEN med tanke på att han gav en tia för dom får man väl ändå räkna dom som fynd:)


Undrar när vi ska stå på loppis nästa gång??


Jenny

Av Jenny - 11 mars 2010 18:15

Jaha.. då var man ensam hemma igen..Ja, med ungar förståss. Helt ensam var väääldigt längesedan. Filip och Johnny Cash killen-Max har dragit till Sthlm för att uppträda.. Det är i kväll dom ska hänga med Carin da Silva och Jerry Williams..Får se om han över huvudtaget kommer hem till tjuriga sunkmorsan (jag alltså)..eller om han total förälskar sig i Carin da Silva (det är nog svårt att låta bli).. Risken är nog att han blir kvar i Sthlm..

Undarar om det är så här det är att vara kändis fru? Killen drar iväg på turné, hänger med coola snygga människor och frugan är hemma med ungarna..underhåller huset och får psykbryt titt som tätt pga av snö och vilda barn som inte gör som man säger..eller pga bristen att få lite egentid och bara vårda sig själv lite?? Jag hade nog trott att det skulle vara lite mer glamouröst.. Men det kanske det blir nu när Filip börjar hänga med Jerry Williams mf..Nu när han är på väg att bli en RIKTIG kändis.. Jag menar-det är ju i Sthlm det händer:) Fast när jag tänker efter så vill jag nog helst inte vara nån kändisfru.. Jag är liksom inte så där skit impad av Posh om man säger så. Eller av dom svenska Hollywood fruarna..Även om jag nog snabbt skulle finna mig i att vara en..

Ska genast öva på mitt Jenny vs Anna Anka skratt.. Fräck har jag redan förmågan att vara (även om jag oftast är godheten själv). Jag är dock inte lika morrgonpigg som Anna Anka är.. Speciellt inte när det gäller att "ställa upp" på sin mans önskningar..Måste genast hitta på nåt Hollywoodigt som kan kompensera den bristen..


Jenny

Av Jenny - 11 mars 2010 08:07

JAG är så trött på all snö. Jag längtar så mkt till våren att jag nästan spricker. Egentligen spricker jag nog mest för att jag fortfarande är ganska tjock.. (Viktminskningen har stannat upp helt).Men ändå..

Saker jag ska göra när snön är borta:

*Gå till jobbet varje dag..kommer bli såååå smal av det..

*Gå till lekplatsen med ungarna allt som oftast..det går inte nu för lekplatsen och hela vägen dit är totalt igensnöad.

*Gå till skogen med Felix..och ha pickninck.

*Börja använda cykeln. Saknar min Cykel..

Jaha det var ju inte så mkt jag kom på.. Men jag vill ändå att snön försvinner..

From 1 april tänker jag bara ha på mig vårjacka. Även om det är 25 minus och snöstorm. Jag vägrar hoppa över våren. Den 1a april är ett magiskt datum. Då ska Filip nämligen vara PAPPALEDIG. Helt underbart:) Det är så mkt JAG ska göra då.. Som typ, strosa på stan i lugn och ro, åka till gymmet och träna I LUGN OCH RO..och så ska vi umgås jätte mkt hela familjen.. TÄNK vad mkt tid vi kommer ha tillsammans. Jag jobbar ju bara kvällar och nätter..så dagarna kommer vi nöta extra mkt på varandra. Tror det blir bra för Felix också. Då kommer man ha möjlighet att hitta på saker med bara honom. Då behöver man inte konstant säga "Nej du får vänta för Hilda måste....osv".


Ljuva april..Det är ganska snart faktiskt.. Även påsken och påskäggsletande närmar sig med stormsteg..ååååååh vad mysigt.. Fast jag äter ju fortfarande inte godis.. Men påskharen kanske tänker till och ger mig tio kilos viktminskning i ägget.. Jag tror på påskharen!


Jenny

Presentation

Omröstning!!

Vad vill ni ha mer av?
 Hemma hos bilder..
 Köptips..
 Lasse Berghagen..
 Jennys liv med Filip o familj..
 Det är bra som det är..

Fråga mig

51 besvarade frågor

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Jen´s gästbok

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards