Alla inlägg den 19 mars 2010

Av Jenny - 19 mars 2010 22:17

Jag är en homosexuell MAN i en kvinnokropp.. Det finns ingen annan förklaring..JAG mansJenny har lagt nytt tak. Hälften av våra takpannor krossades i ett snöras..(se tidigare inlägg). Idag fick vi/jag åtgärda det..Finns det nåt mer mans görigt än att lägga tak?! Nyfikna granntanten höll på att trilla omkull när hon såg mig lägga takpannor på taket. Jag fick tom en "ÄR DET DU???" Kommentar..

Undrar vad min kiropraktor, som jag fö inte gått till på väldigt länge nu, skulle tycka om att jag skottar snö från tak, river ut kök och lägger nytt tak?? Kanske inte så konstigt att min rygg inte blir bra..

  


Nu har vi (jag och Filip) iaf bestämt oss för att lyssna på er.. Det får bli en mdf skiva med tapet. Filip höll stenhårt fast vid att hela väggen skulle tapetseras, ända tills jag sa vad EN rulle kostade..Då plötsligt blev det hel aktuellt med en mdf skiva..Så nu blir det det. Tror nog att det är klokt. Om bara skåpen med sladden kunde försvinna, så jag kan sätta fart ordentligt.


På lördag fyller Filip år, 37 bast blir han.. VERKLIGEN skitgammal..Felix ska ge honom ett par stickade strumpor. För det är det tråkigaste han kan komma på. Han tycker att hans pappa gillar tråkiga saker.. Jag är till viss del beredd att hålla med honom.


Man kan undra när jagska peka mitt domännamn till bloggen..Om jag bara kunde ta tag i det.. Hmm.


Jenny

Av Jenny - 19 mars 2010 16:26

Oj vad svårt det blev nu..

Filip tycker att vi ska tapetsera hela vägen. Det kommer inte vara så många hyllor. Tror det blir två st som är lite längre ovanför vasken. Till vä om fläkten blir4 det tomt.

Det går inte att tapetsera under plexin. Den är heltäckande vit..Det vill jag inte heller, så det är inte aktuellt.

Kanske ska hålla mig till mdf.. Det blir helt klart billigast.. Fast det känns lite fegt. Tror ni inte att det blir väldigt trist med vitt ovanför plexin också?? Fast det är klart att ni alla vet ju att jag brukar tröttna fort på färg.


Hmmmm,


Jenny

Av Jenny - 19 mars 2010 09:34

Kameran har vilat lite..så idag lyckades jag snabbfota kökskaoset.. Tapetprovet hänger på väggen. Nu vill jag att alla tycker till, oavsett om ni tycker att tapeten är skitful. Ska jag tapetsera hela väggen dvs även ovanför plexiskivan. Eller ska jag bara tapetsera en stor mdf skiva och ha som tavla till vänster om dörren, så jag kan byta när jag vill??? SÄG!!

Nu ska jag trolla med knäna så all denna röran går upp i rök..Har lovat Filip att det ska vara borta när han kommer hem..

      

Jenny..

Presentation

Omröstning!!

Vad vill ni ha mer av?
 Hemma hos bilder..
 Köptips..
 Lasse Berghagen..
 Jennys liv med Filip o familj..
 Det är bra som det är..

Fråga mig

51 besvarade frågor

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Jen´s gästbok

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards