Alla inlägg under mars 2010

Av Jenny - 25 mars 2010 09:22

Åh, ljuvliga påsklov. Igår jobbade jag mitt sista pass innan påsklovet. Helt underbart..Nu är vi lediga i en och en halv vecka. Ska bli fantastiskt skönt. Speciellt med tanke på hur stressigt det har varit på sista tiden. Sen blir det ju första april och då ska Filip vara hemma och baaara vara pappa och lite Elvis då förståss..

Köksrenoveringen står just nu still. Vi kör väl igång ordentligt efter helgen..På fredag åker vi till Ikea och köper ny fläkt och hyllplan (ev, skåp):) Sen ska vi shoppa spa§ckel, tapetlim, färg, mdf skiva och sånt..LÄNGTAR tills det är klart. Iaf tills vi kan sätta igång ordentligt.


Igår fick jag ett piano.. Jag hade tänkt köpa ett i hopp om att våra barn ska bli musikaliska geni..Filip hävdar att Hilda kommer bli det. Då hittade jag ett gammalt slitet piano som bortskänkes. Hur ypperligt som helst.. Jag hoppas att det är lika snyggt och slitet i verkligheten som jag föreställer mig.. Är man knäpp om man vill ha ett ruckel piano??

Det kräver dock en mild ommöblering i vardagsrummet. Det kommer säkert kosta en miljon att stämma det.. Men det får bli ett senare problem..

  

För min del hade det gärna fått vara ännu mer slitet. Visst är det trevligt tyg på pallen;)


Sen har jag gått och förälskat mig i ytterligare en tapet.. Filip är I Stockholm. Kommer inte hem förrän i kväll..Så jag har lite tid på mig att förbereda projekt-hjärntvätt.

  

Den hade varit så snygg i vårt matrum istf tavlan..eller i vardagsrummet..


Jenny 


Av Jenny - 24 mars 2010 13:37

Jag har köpt vääärldens bästa födelsedagspresenter till Filip (tycker iaf jag..). Han kommer bli så glad att han börjar böla.. Av den ena kommer han böla av lycka, och av den andra kommer han böla för att han blir så rörd.. Av den tredje kommer han böla av andra anledningar..det kan jag inte avslöja för då kommer han fatta..Sen kommer han böla för att han har en så underbar fantastisk (Ola S-inte tråkig..) flickvän. På söndag får ni veta..Sen kommer han böla för att jag köpt för dyra preenter.. GUD, vilken lipig födelsedag han kommer få. Ja, men det kan fatiskt inte hjälpas.. Undrar om jag ska hitta på nåt mer?? Kanske nåt som han inte kommer börja lipa av..

Förslag mottages.


(OBS! Filip är gubben, så ni inte blandar ihop..)


Oj nu fick jag ett sms att tapeten till köket har kommit.. Då måste jag kanske hämta hem den redan idag...Ååh jag som nästan redan tröttnat på den;)


Jenny


Av Jenny - 24 mars 2010 08:29

Igår överlät jag adressebytet www.janethepain.se till min brorsa.. Hoppas han snart har fixat det. Så nu får ni snart favorita om..  Jane the pain heter jag för att Jane är en smeknamnsform av Jenny (står det i alla namnbetydelse texter).. och pain för att jag är en riktig plåga.. Lätt att komma ihåg;)


Kram jenny

Av Jenny - 23 mars 2010 19:18

Igår skedde ett mirakel i vårt badrum. Jag ställde mig på vågen och vips hade jag gått ner 5 kilo över en natt. GUD hör bön tänkte jag.. Men så kom Felix 6 år som i vanliga fall väger 26 kilo.. När han också hade gått ner 5 kilo över en natt började jag förstå, att mitt mirakel kanske inte var på riktigt.. Jag behöver tydligen byta batteri i vågen.. HMM.


Jenny

Av Jenny - 23 mars 2010 19:17

Lampan är köpt på Stockhome i Sthlm. Den är nersatt just nu ¨å skynda o shoppa..

Jenny

Av Jenny - 23 mars 2010 18:13

Förtydligande..

Jag har fåt en del kommentarer på sistonde.. Där jag märker att ni blandar ihop min karl med min son.. Känner därför att jag måste förtydliga att Filip är den skalliga gubben jag tänker gifta mig med.. Felix är min galna lille son:)

Ju mer jag tänkt på hur ni blandat ihop det ju lustigare blir det.. Har ni trott att alla konversationer mellan mig och Felix, varit mellan mig och gubben, hahahha. Då faller ju liksom gubben ner på en ÄNNU lägre nivå..JAG förstår att man lätt blandar ihop dom. Inte för att dom har lite lika namn utan för att dom nästan är på samma nivå;)


Kram Jenny..

Nu ska jag ringa lillebrorsan så han får fixa mitt domännamn..

Av Jenny - 23 mars 2010 10:00

Många frågar hur det går med köket.. Det går alldeles utmärkt!! Fast inte tillräckligt fort. Alla skåp borta. Fläktsnubben har varit här. Bara att sätta igång och spackla..

  

Se vad stort och luftigt det kommer bli:)


Nya lampan i matrummet..

       Filip gillar den så himla mkt nu;) Jag tycker den är perfa.. Men jag vet ju att vissa äldre kommer undra varför den inte har nåt tyg..


Sist men inte minst har Filips nya Elvis kostym kommit...Here comes..

     Han är sååå lycklig. Jag med! Speciellt med tanke på att den var förskottsbetald (kostade typ två nya soffor...)till en helt okänd kvinna i USA..Det tog ett halvår för henne att sy upp den. Men nu är den här.. Filip har vid ett flertal ggr erbjudit sig att ha den på sig när vi ska gå och lägga oss (tror att det varit en snuskig baktanke.)... MEN jag har tackat nej till det;)

Den 14:e maj kan ni se honom på Villa strömpis i Örebro..Boka på..


Jenny

Av Jenny - 21 mars 2010 23:11

Då var vi hemma igen efter en kort Loove weekend i Sthlm.. Vi hann inte med så mkt stats shopping som jag tänkt.. Men en sväng till Stockhome var så klart högprioriterad.. Iaf av mig..Jag lyckades övertyga Filip om att vi var tvugna att köpa en "skal" lampa (som han tyckte var skitful.).Den var nedsatt mer än halva priset. Även om vi inte hade tänkt ha en sån gick det ganska fort att hitta en given plats till den hemma. Nu hänger den i vårt matrum. Filip är hjärntvättad, så nu tycker han också att den är snygg..Jag är så glad att jag stod på mig när surgubben (Filip) först tvärvägrade att köpa den..


Kvarterat Skatan var bra. Fast inte super. Man kan nog säga att det var ganska ogämnt..Ibland skrattade jag så jag grät och ibland var det bara rörigt och lite gapigt.. Men i sin helhet var det Bra++ Däremot så var Johan Glans super SUPERduper. Han ligger nog högst på min "bästa komikern i världen" lista.. David Batra var så klart också helt fantastisk. Om jag inte var så himla kär i Filip (Peter Jöback, Bruce Willis, Patrik Dempsy..och Lasse Berghagen) då hade jag nog varit kär i Johan Glans. Filip också för den delen..Alltså om han inte var så kär Peter Jöback;)

  



Fö. har elekrikern varit här och tagit bort den dumma sladden. Så nu är ALLA skåp nerrivna.. Mkt bra! Bara det dumma fläktröret som ställer till det en del.. Fläktgubben ska ringas imorgon.. Hoppas han fixar allt på studs..Dock ej troligt..

Annars är det bara att sätta igång med spackling, slipning, spackling och slipning, spackling, slipning osv..Tapeten är beställd. Men det tar nog ett par veckor innan den kommer. LÄÄÄNGTAR tills allt är klart. Det är väääldigt luftigt i vårt kök nu. FY vad bra det kommer bli. SEN ska jag aldrig mer ge mig på onödiga projekt. Nu får det vara "bra idé" stop!


Jag ska försöka fota lite imorgon. Om jag får lite liv i kameran.. För jag har inte köpt en ny laddare..


Jenny

Presentation

Omröstning!!

Vad vill ni ha mer av?
 Hemma hos bilder..
 Köptips..
 Lasse Berghagen..
 Jennys liv med Filip o familj..
 Det är bra som det är..

Fråga mig

51 besvarade frågor

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Arkiv

Jen´s gästbok

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards