Direktlänk till inlägg 17 november 2010

Julklapps shoppa leksaker..

Av Jenny - 17 november 2010 12:13

Nu kan jag nog ändå påstå att julklapps stressen slagit till i min lilla hjärna..

Därför måste jag tipsa om en webbshop som jag tipsat om tidigare..


Billiga leksaker/julklappar beställer ni från www.hiko.se




Priserna är bra mycket lägre, om man jämför med leksaksaffärerna i stan..

Jenny

 
 
Ingen bild

Kerstin

17 november 2010 18:53

Slår ett slag för Jönköping! Igen... ;0) Brio dockvagnen fick Ellen i Julklapp förra året, men då var inte skötväskan med. Det ända negativa med vagnen är att den inte har nån broms...

Julstress ja... Fy tusan vad jag hatar den här tiden på året!! Men jag har faktiskt satt upp julgardinerna i köket... :0) De ska fållas och så ska jag hitta en någorlunda matchande kappa till det lilla fönstret över diskbänken. Så det kanske e klart till 1:a advent... :0)

kram

Jenny

17 november 2010 22:32

Jaa. jag kom på den där affären idag. Hade glömt bort den. Just vagnen har jag kollat på. Den ser ju ut precis som en stor riktig.

Vad du grejjat redan. Här hemma kommer det inte upp en pryl innan första advent. INga julgardiner.. Men jag har ju inte gardiner annars heller.

Kram Jenny

 
Ingen bild

Kerstin

18 november 2010 09:38

Jag vill gärna sätta upp mer grejer, typ lamporna! Tycker det är en mörk o trist årstid nu... men jag håller mej för vill inte ha jul för länge... ;0) Sen verkar Andreas lite som din karl, förstår inte varför det ska upp saker som de gjort på förskolan?? Nä, stilrent ska det vara! ;0)
Hittade en hissgardin igår som jag tror ska passa i köket, så nu väntar jag bara på lite inkomst... :0)

Dockvagnen är jätte söt! Gabriel har dock tuggat på handtaget :0( skitungen. :0)

Kram kram

Jenny

18 november 2010 10:49

Tänk om man hade massa massa pengar så man kunde köpa baaara vitt och grått snygt julpynt.. Alltså slippa diskussionerna om allt tjafs och krafs. Att bara kunna överraska med värsta snygga julstämningen.

Vi får se om jag beställer hem en vagn til Hilda. EV väntar jag tills hon fyller två. Hon kanske är lite liten än... Men jag vet inte..

Hur är dt med magen???

Kraaaam

 
Ingen bild

Kerstin

18 november 2010 13:19

Ja, jag tyckte nog Ellen var lite liten förra året, men det var nog för att hon inte lekte/leker med dockor... så den har stått i ett hörn tills nu, nu leker hon med den ibland.

Liiite rött får det gärna vara, men inte för mycket ;0) Köpte jätte snygga stjärnor förra året... vitt och svart gick de i, ska bli kul o sätta upp dom.
Som tur e är det jag som pyntar här hemma, Andreas har inte så mycket att säga till om :0) Mest för att jag tycker det kan vara sparsamt med grejjer när man ändå inte firar julen hemma... och det håller han med om!

Med magen är det bara bra, det sparkar o lever. Nu äntligen har det ju börjat synas med så man inte bara ser fet ut... Lite illamående ff men inte så illa som det vart förut.
Jag är lite skraj då jag ev. kommer få snittas, moderkakan sitter för lågt och har den inte flyttat på sej i v30 när jag ska tillbaka på kontroll så kommer jag få en snittid. Så håll tummarna att den har flyttat på sej!

Har startat upp min blogg lite smått, om du vill kolla in där så skicka ett pm på fb så får du lösen av mej.

Kram kram

Jenny

18 november 2010 16:13

Hej..

Åh men du.. Jag var så skraj efter förlossningen med Felix.. Det är bla därför det är så långt mellan våra barn. Jag skulle få planerat snitt med Hilda. Egentligen sövd. MEN så blev det ett akut snitt iaf. Jag var as skraj och lipade som ett barn. MEEEN det var det bästa jag varit med om. OM det blir snitt så kommer det säkert gå alldeles utmärkt. Skulle jag ha ett till barn hade jag absolut velat bli snittad.

Fick jag inte koden i ett inlägg?? Förlåt jag har varit så snurrig på sistonde. Klart jag vill kika in. Varför har du kodat den?

Kram Jenny

 
Ingen bild

Kerstin

19 november 2010 12:42

Jag har kodat den först för att alla på sambons sida inte vet något än och sen för att jag inte vill att hans ex ska kunna gå in o läsa vad jag skriver... ;0)
Kommer inte ihåg om du fick den eller inte (lika snurrigt här) hehe...

Jag försöker att se det positiva med ett ev. snitt och det negativa med värkar, bristningar osv med vaginal födsel ;0) För att inte bli i chock om de skulle bli snitt. hehe. Huvudsaken e att ungen kommer ut ;0)

När slutar du skriva här inne och övergår helt till den andra bloggen?

Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 22 november 2010 14:24

Ni hittar mig här www.janethepain.se   Jag hoppas ni hakar på        ...

Av Jenny - 18 november 2010 23:32

Nu flyttar vi...Hoppas verkligen att alla är med nu..För att hamna rätt klickar ni på adressen www.janethepain.se   Vi ses där:) Passar på att tacka bloggplatsen för denna tiden. Det har varit en fantastisk blogg att använda. Men nu vill jag ha...

Av Jenny - 18 november 2010 22:58

Era tävlingsbidrag är nu publicerade.. Imorgon drar jag en lott:) Visst är de spännande..   Jenny ...

Av Jenny - 18 november 2010 16:56

Här hittar du allt du behöver till stora julbaket.. www.formodesign.se   Något jag borde satsa på i jul är formen till pepparkashuset.. Då kanske det skulle bli mindre svordommar vilket troligtvis skulle resultera i fler julklappar.......

Av Jenny - 18 november 2010 11:01

Nedräkningen fortsätter..1 dag kvar till den stora flytten.. Alltså premiären av nya bloggen;) Har nu alla som vill vara med och tävla om en svart eller vit Tam tam från www.anyhow.se lämnat in sina bidrag?? Imorgon publicerar jag alla kommentar...

Presentation

Omröstning!!

Vad vill ni ha mer av?
 Hemma hos bilder..
 Köptips..
 Lasse Berghagen..
 Jennys liv med Filip o familj..
 Det är bra som det är..

Fråga mig

51 besvarade frågor

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Jen´s gästbok

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010
>>>

Sök i bloggen

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards