Alla inlägg den 17 mars 2010

Av Jenny - 17 mars 2010 10:42

Jag är så trött..på mig själv.. Nu har jag jobbat tre nätter utav fem. Man blir lite trött om man säger så. Även om jag sover bra på jobbet så är man liksom inte hemma..

Ni vet ju att jag fick en sån där snillrik idé ang förändringar i vårt kök.. Så häromdagen när Filip var på jobbet passade jag på att prova att skruva ner ett skåp.. VARFÖR??? Kunde jag inte väntat och låtit idén gro lite?????? Inte för att det inte är nån bra idé. Utan för att jag inte har ork nog att genomför projektet just nu..Men nu måste jag ju göra det, vare sig jag orkar eller inte.. Hela grejen med att ta bort åverskåpen är bra, och kommer ge känslan av att köket är större och luftigare.. Däremot är idén med att slopa köksbordet och bara käka i matrummet totalt värdelöst. Mest pga Hilda som kladdar mer än Filip för tillfället.. Hur ska jag lösa detta??? Tanken var ju att sätta skåp på väggen bakom köksbordet.. Annars blir det lite väl fjuttigt med skåp..Men nu känner jag att jag vill ha kvar köksbordet där det står. Hjärnan går just nu på högvarv. Smarta idéer är välkomna..Helst JÄTTEsmarta idéer som innefattar en gratis hantverkare och gratis material.. Undrar om det är möjligt. Jag hade älskat att stå brevid med piskan i högsta hugg..

      Här är köket innan jag flippade ur och blev galen..Tanken är alltså att ta bort överskåpen.. Förlänga köket efter dörren genom att sätta skåp på nedre delen av den väggen.. Ta bort köksbordet.. Ev tapetsera väggen ovanför plexiskivan och väggen tv om dörren.. Fast nu lutar det år att jag bara taapetserar en mdf skiva, och har som en stor tavla.. Jag tror att jag kommer tröttna på väggen annars..


Jenny

Av Jenny - 17 mars 2010 09:27

Hmm, nu har jag varit så där bitchig igen..

Har ringt till frissan och sagt att jag inte är nöjd.. Varför känner man sig så dum När det egentligen är Dom som gjort fel.. jag fick iaf en ny tid den 1a april.. Så då får hon chans att rätta till det..HOPPAS det blir bra. Finns inget värre än när man inte är nöjd med håret..


Bitch Jenny

Presentation

Omröstning!!

Vad vill ni ha mer av?
 Hemma hos bilder..
 Köptips..
 Lasse Berghagen..
 Jennys liv med Filip o familj..
 Det är bra som det är..

Fråga mig

51 besvarade frågor

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Jen´s gästbok

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards