Alla inlägg under mars 2010

Av Jenny - 19 mars 2010 22:17

Jag är en homosexuell MAN i en kvinnokropp.. Det finns ingen annan förklaring..JAG mansJenny har lagt nytt tak. Hälften av våra takpannor krossades i ett snöras..(se tidigare inlägg). Idag fick vi/jag åtgärda det..Finns det nåt mer mans görigt än att lägga tak?! Nyfikna granntanten höll på att trilla omkull när hon såg mig lägga takpannor på taket. Jag fick tom en "ÄR DET DU???" Kommentar..

Undrar vad min kiropraktor, som jag fö inte gått till på väldigt länge nu, skulle tycka om att jag skottar snö från tak, river ut kök och lägger nytt tak?? Kanske inte så konstigt att min rygg inte blir bra..

  


Nu har vi (jag och Filip) iaf bestämt oss för att lyssna på er.. Det får bli en mdf skiva med tapet. Filip höll stenhårt fast vid att hela väggen skulle tapetseras, ända tills jag sa vad EN rulle kostade..Då plötsligt blev det hel aktuellt med en mdf skiva..Så nu blir det det. Tror nog att det är klokt. Om bara skåpen med sladden kunde försvinna, så jag kan sätta fart ordentligt.


På lördag fyller Filip år, 37 bast blir han.. VERKLIGEN skitgammal..Felix ska ge honom ett par stickade strumpor. För det är det tråkigaste han kan komma på. Han tycker att hans pappa gillar tråkiga saker.. Jag är till viss del beredd att hålla med honom.


Man kan undra när jagska peka mitt domännamn till bloggen..Om jag bara kunde ta tag i det.. Hmm.


Jenny

Av Jenny - 19 mars 2010 16:26

Oj vad svårt det blev nu..

Filip tycker att vi ska tapetsera hela vägen. Det kommer inte vara så många hyllor. Tror det blir två st som är lite längre ovanför vasken. Till vä om fläkten blir4 det tomt.

Det går inte att tapetsera under plexin. Den är heltäckande vit..Det vill jag inte heller, så det är inte aktuellt.

Kanske ska hålla mig till mdf.. Det blir helt klart billigast.. Fast det känns lite fegt. Tror ni inte att det blir väldigt trist med vitt ovanför plexin också?? Fast det är klart att ni alla vet ju att jag brukar tröttna fort på färg.


Hmmmm,


Jenny

Av Jenny - 19 mars 2010 09:34

Kameran har vilat lite..så idag lyckades jag snabbfota kökskaoset.. Tapetprovet hänger på väggen. Nu vill jag att alla tycker till, oavsett om ni tycker att tapeten är skitful. Ska jag tapetsera hela väggen dvs även ovanför plexiskivan. Eller ska jag bara tapetsera en stor mdf skiva och ha som tavla till vänster om dörren, så jag kan byta när jag vill??? SÄG!!

Nu ska jag trolla med knäna så all denna röran går upp i rök..Har lovat Filip att det ska vara borta när han kommer hem..

      

Jenny..

Av Jenny - 18 mars 2010 22:44

Köksbordet flyttar tillbaka till köket.. Kaffehörnan ligger vilande.. Tapetprovet hänger på väggen (känns mkt fräsch).. Jag har lovat att trolla bort en miljard prylar som stod i skåpen tidigare..Det är i princip omöjligt. Men jag måste lyckas.. Det blir mer förvaring i renoverinsfas två.. Då det kommer tre nya högskåp..

Nu ligger koncentrationen på hyllväggen, fläkten och tapeten..


Ja, jag är knäpp!!

Idag har jag fått ett nytt spännande erbjudande som gör att man får öka tempot lite.. Precis vad jag behöver:)


Jenny

Av Jenny - 18 mars 2010 16:30

Jag:- Felix, vad gjorde ni på dagis idag?

Felix:- Vi lekte och sånt.

Jag:- Jaha.. Vad gjorde ni på samlingen då? (Jag visste att fröknarna hade haft dockteater om hur man är en bra kompis..).

Felix:- Det var dock teater..det var fröknarna som gjorde den. Det var jättekul..

Jag:- Jaha.. vad handlade dockteatern om då?

Felix:- Dockor...


Daaa, vad pantad morsa han har liksom..


Jenny

Av Jenny - 18 mars 2010 11:39

Ja. Nu ska ni minsann veta att det råder totalt kaos i köket..(Filip är skitsur, med all rätt). Alla överskåp utom två är borttagna.. Det visade sig att jag behöver en eletriker som kommer hit och tar bort en sladd som är kopplad rakt in i ett eluttag..TYPISKT! MEN sen är det "bara" att börja riva tapet och bredspackla.. Många svordommar kommer komma ur min mun (ännu fler ur Filips..).. Sen ska det målas och smällas upp hyllor.. Dock inte för många. Då blir det för rörig, och då blir jag galen..

Den där kaffehörnan vet jag inte vad jag ska göra med.. Filip envisas med att vi ska ha den..Dvs en bänkskiva med skåp under som går i vinkel där köksbordet idag står eller stod.. Han envisas med att ha det så för att han ska kunna sitta och titta ut genom förnstret, på sina fåglar. Själv tycker jag kanske att man kan titta på dom från köksbordet eller matrumsbordet. Det är ju inte direkt att man kommer behöva en kikare bara för att man inte sitter rakt framför fönstret..

Bakom köksbänken som man ser på bilden i tidigare inlägg är det också en massa skåp och kylskåp och sånt. Tanken är att framöver!!! byta dom till helskåp. Det kommer alltså bli ca 4 st helskåp samt kyl och frys på den sidan.Verkligen MASSA förvaring. Dock kommer denna lilla förändring av köket pågå i etapper. Annars är risken att mitt huvud ryker här hemma..ACK vad bra det kommer bli när det är klart då.. Då kommer det minsann inte klagas (hoppas ja iaf).


Visst hade det varit kul med foton så man hade fattat bättre.. Men se det går inte. För nu när jag äntligen fixat nytt mineskort råkar batterierna vara slut. Filip hävdade igår att laddaren var trasig.. VERKLIGEN toppen!!


Ni får se sen..HÅLL UT!! 

Hoppas dom dumma tapetproverna kommer idag.. Det är ju dom som är grunden till den här brillianta, men ändå urdumma idéen.

Ikväll jobbar jag, sen är jag ledig hela helgen. Såååå skönt.. Då far vi till den jättestora staden:)


Jenny

Av Jenny - 17 mars 2010 10:42

Jag är så trött..på mig själv.. Nu har jag jobbat tre nätter utav fem. Man blir lite trött om man säger så. Även om jag sover bra på jobbet så är man liksom inte hemma..

Ni vet ju att jag fick en sån där snillrik idé ang förändringar i vårt kök.. Så häromdagen när Filip var på jobbet passade jag på att prova att skruva ner ett skåp.. VARFÖR??? Kunde jag inte väntat och låtit idén gro lite?????? Inte för att det inte är nån bra idé. Utan för att jag inte har ork nog att genomför projektet just nu..Men nu måste jag ju göra det, vare sig jag orkar eller inte.. Hela grejen med att ta bort åverskåpen är bra, och kommer ge känslan av att köket är större och luftigare.. Däremot är idén med att slopa köksbordet och bara käka i matrummet totalt värdelöst. Mest pga Hilda som kladdar mer än Filip för tillfället.. Hur ska jag lösa detta??? Tanken var ju att sätta skåp på väggen bakom köksbordet.. Annars blir det lite väl fjuttigt med skåp..Men nu känner jag att jag vill ha kvar köksbordet där det står. Hjärnan går just nu på högvarv. Smarta idéer är välkomna..Helst JÄTTEsmarta idéer som innefattar en gratis hantverkare och gratis material.. Undrar om det är möjligt. Jag hade älskat att stå brevid med piskan i högsta hugg..

      Här är köket innan jag flippade ur och blev galen..Tanken är alltså att ta bort överskåpen.. Förlänga köket efter dörren genom att sätta skåp på nedre delen av den väggen.. Ta bort köksbordet.. Ev tapetsera väggen ovanför plexiskivan och väggen tv om dörren.. Fast nu lutar det år att jag bara taapetserar en mdf skiva, och har som en stor tavla.. Jag tror att jag kommer tröttna på väggen annars..


Jenny

Av Jenny - 17 mars 2010 09:27

Hmm, nu har jag varit så där bitchig igen..

Har ringt till frissan och sagt att jag inte är nöjd.. Varför känner man sig så dum När det egentligen är Dom som gjort fel.. jag fick iaf en ny tid den 1a april.. Så då får hon chans att rätta till det..HOPPAS det blir bra. Finns inget värre än när man inte är nöjd med håret..


Bitch Jenny

Presentation

Omröstning!!

Vad vill ni ha mer av?
 Hemma hos bilder..
 Köptips..
 Lasse Berghagen..
 Jennys liv med Filip o familj..
 Det är bra som det är..

Fråga mig

51 besvarade frågor

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Arkiv

Jen´s gästbok

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards