Alla inlägg under november 2009

Av Jenny - 1 november 2009 16:52

Det blev inget Elvis convent igår. Tack o lov.. Filip förstod nog själv hur dumt det skulle blivit om vi drog med både Felix och Hilda på det..

Istället blev det den dagliga turen till Ikea. Filip var kräkfärdig hela tiden. Han verkligen HATAR Ikea.. Men det var faktiskt hans fel att vi var tvugna att åka dit. Vi har ju bytt kaklet i köket mot vit plexi.. Himlans snyggt. Men just vid spisen ville vi sätta ett skydd så att vi inte skall bränna sönder plexin när vi råkar köra in grytor/stekpannor i den.. Ypperligt nog har Ikea ( fantastiska ljuvliga IKEAAAAA! ) Börjat sälja nån typ av väggplattor. En sån hade vi bestämt att vi skulle ha bakom spisen, i rostfritt.. Bara det att Filip skulle kapa den en bit och då sprack hela s....n. Så nu var vi tvugna att köpa en ny. Tro det eller ej.. den är faktiskt på plats..


Till Felix stora glädje skulle vi istället packa ihop och åka till skogen. Hans kompis R fick följa med. Dom var så uppspelta att dom höll på att spricka. Hilda sov mest hela tiden. Med varsin boll sprang dom till en stor gräsplätt och började sparka boll. Tänk det är precis så det ska vara. Jag och Filip kände oss som värsta helyllefamiljen, Varje gång nån gammal gubbe eller tant gick förbi med sin hund log så där äckligt mysigt mot oss, och tänkte nog att vi var fantastiska föräldrar.. och vi log så där äckligt tillbaka, och tänkte jaaaa det är vi;)


På grillplatsen var det inte så där supermysigt. Troligtvis hade det suttit ett gäng ungdommar och supit kvällen innan.. Där låg högar med öl och ciderburkar, samt lite krossade ägg här och var. Jag gnällde en stund över dagens ungdom men kom snabbt på mig själv, hur oerhört GAMMAL jag lät. Shit!! Jag är snart en riktigt, RIKTIG kärring.. Efter min självinsikt slängde jag ur mig lite balla kommentarer och hånglade upp Filip mot ett träd. Genast kände jag mig som 15 igen;)


Filip stod och meckade en stund med engångsgrillen som vägrade få glöd.. faktiskt ingen eld överhuvudtaget. Varför skulle han envisas med att vi skulle ha en engångsgrill. Det är inte ett dugg mysigt. Sen funkar dom aldrig som dom ska.  Filip fick åka hem och hämta tändvätska, medan jag spelade fotboll med killarna. Hilda sov fortfarande som en gris.


Filip kom tillbaka, sprutade på ett ton tändvätska och vips så brann det hej vilt i den lilla folieformen. ÄNTLIGEN kunde vi grilla lite marschmallows på pinnarna som Felix och R letat upp i skogen.  Verkligen en helylle familj. Sen lekte vi lite dunkgömme med vilddjuren, alltså killarna... Dunkgömme är den absoluta favoritleken.


På kvällen gick Felix, R och ett helt gäng ungar och knackade dörr och tiggde godis.. Konstig tradition det där med Hallowen. Men mysigt. Nästa år ska vi kanske dra till med en riktigt läskig hallowen fest. Det hade varit kul..


Jag och filip har ett jätbra trix som skrämmer slag på varenda unge, Moahahahahahaaaaaa. Jag är elak:)

Egentligen är det ett trick som jag och en kompis gjorde som en fjant grej för vuxna på en hallowen fest på Teckenspråkslinjen för längesedan.

Vi hade en stor kartong som jag tryckte in mig i. Sen körde hon in ca tio st pinnar ( som skulle motsvara svärd ) I den tjusigt utsmyckadelådan, fanns förgjorda hål. Jag satt innuti och styrde alla pinnsvärd. Den allra sista pinnen skulle tryckas i mitt huvud.. Rakt uppifrån..Fast egentligen gick den framför mig i lådan. Hon tryckte ner pinnen typ 50 cm samtidigt som jag skrek:

-AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHH, allt vad jag kunde. Samtidigt satt jag med en väldigt välfylld ketchup flaska och sprutade rakt upp, ut genom ett hål i kartongen. Det såg ut som om det sprutade blod från mitt huvud rakt upp där hon tryckt i den sista svärdpinnen. Jag hade också smetat in alla pinnarna med ketchup för att dom skulle se blodiga ut, när hon drog ut dom.


Detta var ett kanon trix. Men när jag och Filip gjorde samma trick på hans 7 åriga dotters hallowen kalas var det en och annan unge som vart riktigt skraj.. Ooooops. Men dom kommer nog alltid minnas den festen.. Elin pratar iaf om det än:) Idag är hon 15..


Nu är det 15 dagar kvar tills jag blir trettio, dundundundudndnd.


(Mathilda, Jag fattar inte. Ska jag få det jag inte önskar mig då eller?? Eller var det bara en blond kommentar från nån som färgat håret väldigt mörkt?? Jag behöver ingen present. Det räcker att ni kommer hit på min fest. )


Jenny



Presentation

Omröstning!!

Vad vill ni ha mer av?
 Hemma hos bilder..
 Köptips..
 Lasse Berghagen..
 Jennys liv med Filip o familj..
 Det är bra som det är..

Fråga mig

51 besvarade frågor

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Jen´s gästbok

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards