Alla inlägg under november 2009

Av Jenny - 13 november 2009 11:50

Jag har en lyxbebis som sover i hundra år.. Sen har jag en mindre lyxig snart sexårigt litet vilddjur.. Idag vaknade han kl 6.00 och frågade om han kunde få gå upp och spela tvspel. Han fick tvångsligga i sängen till kl 7.00 Idag är den stora tvspels dagen..Han får bara spela på fredagar och en timme på torsdagar efter att han har städat sitt rum. Det har han själv dealat fram..Han får dessutom inte spela våldsamma spel där man slåss och sånt. Det finns ett star wars spel på internet som han så gärna vill spela. Men jag ahr sagt nej. Tycker att han kan bli lite äldre först. Häromdagen försökte han lura mig..

- Mamma jag längtar så till Januari.. För då fyller ju jag tio år och då kan jag ju få spela Star Wars..

Försöka går ju..


Då vart det tre dagar kvar till den stora krisen. Ytterligare 3 gram lättare.. Men jag har inte gett upp hoppet om att jag ska gå ner 20 kilo tills på måndag. Jag tror att Gud kommer överraska mig.. Han kommer nog ta mitt fett och ge till dom som behöver det bättre. Fatta vad man kan göra med 20 kilo fett antingen så sätter han det på svältande barn.. Det hade varit bäst, eller så säljar han kanske det dyrt i Hollywood. Fatta hur mycket rynkor man kan släta ut med 20 kilo fett. Då kan han köpa mat till alla svältande barn. Det kanske är bättre..


Jag har fortfarande inte fått veta nåt om mitt jobb till våren. Vet inte om jag kommer tillbaka till samma plats eller om jag KAN gå ner till 75%.. Skitdåligt tycker jag.. Man hade ju behövt planera lite. Hilda kan ju liksom inte lämnas på dagis än..Så nu ska jag tjura lite över det!!


Nu ska jag nog passa på att få nåt gjort här hemma, så länge Felix sitter limmad framför datorn och spelar datorspel..


Jenny

Av Jenny - 12 november 2009 16:28

Jag var bara tvungen att piffa till bloggen lite. Den kändes så mörk och trist nu när det blivit så möööörkt ute. Nu känns den genast mkt piggare.. Den turkos färgen lyyyyyyser ju så starkt att man knappt kan läsa.. Då blir det lite sommar känsla. Som att läsa en bok på stranden samtidigt som man solar. Man får liksom kisa.. Hoppas ni kan få lite semesterkänsla när ni läser mina knäppa inlägg.

Ny profilbil också.. Rena rama julafton idag;) Denna bilden är från NU tid...


jennypenny

Av Jenny - 12 november 2009 10:58

4 dagar kvar och ett gram lättare.. Hmm, man ska vara glad för det lilla sägs det. Så nu är jag JÄTTE glad över min 1 hg viktminskning..

Förra veckan gick jag ner 2 kilo. Då blev jag så glad att jag festade loss på fem ton godis hela helgen.. Då gick jag upp två kilo igen.. Plus minus noll liksom. Så jäkla trög..


Denna veckan har jag verkligen kört stenhårt. Gymmet ligger dock på hyllan. Vågar inte lämna ungarna på barnpassningen pga svininfluenseskräck.. Bvc avråder från allt sånt... Har tom ställt in kalaset på söndag. Alla ovaccinerade är portade.. Jag har ju ändå fest senare..och då är ju Hilda inte hemma. Jag räknar med att vara dyng vaccinerad då!!

Men med det som stoppas i munnen har jag varit AS duktig. Filip är dock inte så där super hjälpsam. Häromdagen när han var och handlade. Var jag vääldigt tydlig med att han INTE fick köpa med nåt sockrigt, smarrigt hem. Han lovade dyrt och heligt att inte köpa nåt dumt..

Men när jag senare på kvällen öppnade skafferiet stod där ett mega stort paket med dom allra bästa gräddbullar som finns ( cocosbollar, skumbollar vad ni nu vill kalla dom.. Beror tydligen på vart man kommer ifrån ). HUR kunde han????? Nu skulle jag vistas hela onsdagen med dom där satans gräddbollarna utan att tryck i mig hela paketet.


Super strong som jag är klarade jag mig. Nu är dom slut och jag har INTE ätit en enda!!! Jag har kommit på att om jag går och ställer mig på vågen varje gång jag blir sugen på nåt, då minskar suget ganska fort. Det är mitt bästa bantningstips..

Undrar om Filip VILL ha en tjockis tjej?? Det verkar ju inte bättre...( inget fel på att vara stor.. men jag vill i mina gamla kläder..)From NU, ska jag inte gå på Filips kolhydratfälla!!


Jag som skulle ge mig själv en ny kropp i 30 års present.. Tror inte jag lyckas med det på 4 dagar..

Igår beställde jag en klänning som jag vet är alldeles för liten.. SKA ha den på julafton!! Sen är det upp till mig om den ska sitta som ett korvskinn eller inte. Det är lite upp till tomten som göder mig också..


Jenny


Av Jenny - 12 november 2009 00:04

Den svarta klinkern är äntligen lagd. Bara fogning och två miljarder lister kvar..Svart klinker=skura var femte minut..Yiiiiha!SkrattandeSkrattandeSkrattandeSkrattande

Av Jenny - 11 november 2009 14:11

Felix kan en jätterolig historia...

Felix:

Det var två tomater som var ute och gick..

Dom gick över en väg och då blev den ena tomaten överkörd.

Då sa ketchup, kom nu så går vi..


Jag:??????????


Jag har innerligt försökt förklara för Felix att det är den tomaten som blev överkörd som blev ketchup. Att den tomaten som klarade sig över vägen fortfarande var en tomat, och att HAN sa: Kom nu ketchup så går vi.. Men Felix hävdar stenhårt att jag har fel... Hmmmm. Undrar hur det ligger till med iq:t egentligen..


Han kanske bara blir en kass historieberättare.. Det ligger ju i släkten om man säger så: Min mamma är as kul när hon berättar historier. Man skrattar halvt ihjäl sig. Inte för att historien är kul utan för att hon alltid lyckas berätta fel.. Fel på ett kul sätt. Oftast börjar hon med slutpoängen.. Hon tycker oftast själv att historien är så kul att hon skrattar så hon tjuter innan historien är färdig berättad. DET är JÄTTEkul, på riktigt..


Jenny


Av Jenny - 10 november 2009 14:38

Nu börjar det närma sig.. Bara sex dagar kvar till tant eller riktig vuxen som man också kan kalla det...

Nu börjar jag märka av tantigheterna..Idag bäddade jag tex sängen direkt när jag stigit upp.Inte så där slarvigt att man bara slänger på täckena. Utan ORDENTLIGT..sträckte lakanen och la på täcken och kuddar och ÖVERKAST och prydnadskuddar... Har även börjat bli så där oerhört petig i köket. Bänkar och bord SKA torkas av DIREKT. Jag tjatar och gnatar som en hundraåring. Det är inte klokt.

När jag var 18 lät man ju allt porslin som fanns i skåpen anvdas innan man diskade. Det var liksom ett jätteberg av disk över heeeela diskbänken. Hade man tur så kom mamma på besök och diskade allt. Filip som iofs är 36 år ( snart 37 ) är i det stadiet fortfarande. Men hans mamma kommer inte hit och diskar. Bara på julafton..Han har mig istället. Nu har vi diskmaskin. För det har man när man är vuxen. Men att det skall vara så svårt att sätta i disken i den.Jag vet nu lät jag som en riktig tant. Så här brukar jag säga:

( Läs med gnatig tant röst )

-Filip, ATT det ska vara så svårt att sätta in disken i diskmaskinen. Det tar inte längre tid att sätta in disken där, än vad det gör att ställa ner den i diskhon..

Visst är det obehagligt, det är så man ryser. Så här säger ju alla som är mega vuxna. Har jag gått och blivit smygvuxen, utan att ens märka det?!

Sen klagar jag på kläder som inte ligger i tvätten, och att boende här hemma inte lägger in sin vikta tvätt, och att dom inte ställer undan sina skor. Utan lämnar dom mitt på dörrmattan så man snubblar över dom när man går ut eller in genom dörren. Jag har tom börjat tjata om att prydnadskuddarna i soffan ligger mosade huller om buller i soffan. Jag har väl ALDRIG brytt mig om PRYDNADSKUDDAR.


Men GUUUD vad har hänt?? Jag har ju blivit vuxen..Jag som tyckte att jag var det mest ungdomliga som fanns.. Shit!! Nu tar jag bussen in till stan och köper skinnbrallor i guld.. Eller så tar jag Hilda och Felix på cykeln. Jag kan ha Felix på styret och Hilda bak på pakethållaren. Har vi tur hittar vi en moppedist som vi kan stolla med..Det skulle genast få mig att känna mig som 15 igen. Dock skulle kanske soc. bli tvungna att ta mina barn ifrån mig....Kanske ska tänka lite på det där först. Det kanske räcker att jag har ett berg av disk i diskhon ikväll.. Kan tömma ut tvättkorgen på sovrumsgolvet så det ligger smutstvätt över allt..Det skulle verkligen kännas ungdomligt.


Så länge jag inte börjar ställa fram små porslinsfigurer så är det nog lungt... Eller??!!

Jag är inte ens sugen på choklad, shit......eller jo om jag känner efter riktigt noga. Men det skulle nog räcka med en ruta.. HJÄÄÄÄÄÄLP!


Jenny

Av Jenny - 9 november 2009 20:05

Vi har varit på gång att köpa bili typ en månad..men Filip har velat fram och tillbaka. Han har sååå svååårt att bestämma vilken bil vi ska ha. Jag har vissa krav:

1. Den ska vara svart..

2. Den ska ha drag.

3.Den ska ha AC

4. Vi ska få plats allihop, alltså ingen tvåsits.

5. Den ska vara SVART. Jasså hade jag redan skrivit det. Då kanske det framgår vilket som är viktigast..


Jag har övertalat Filip att vi vill ha en SUV..Så det är han med på.


Tanken var att vi skulle lämna in vår nuvarande bil i inbyte..Allt klart med värdering av vår bil samt banklån..

I natt var det inbrott i bilen..

När Filip kom ut i morse saknades ratten, framlyktorna,bilstereon..och ja jag vet inte mer för jag blev så arg att jag slutade lyssna..Den är nog inte värd lika mycket längre..

OM vi hade köpt bil när vi egentligen skulle. Hade vi kunnat hyra släp och åka till tippen med all skit som ligger i garaget. DÅ hade bilen kunnat stå INNE i garaget istället för utanför!!! DÅ KANSKE DOM FAKTISKT INTE KUNNAT KVADDA BILEN!!

När bärgningsbilen kom och bärgade bort bilen, fick Filip bilpanik.. Genast åkte han till bilfirman för att köpa bil.

Nu har vi en ny bil.. Att det skulle behöva kvaddas en bil för att han skulle få tummen ur.. Hade jag vetat det hade JAG kvaddat den för längesen.


Nu har vi en svart bil,en SUV, den har drag, AC ( nej jag är inte manipulativ..)och alla får plats.. Än så länge.. Om jag äter mer choklad så kommer jag snart INTE få plats. TUR att jag inte ska äta mer choklad..


Egentligen har vi två bilar. Vi kunde ju inte byta in vår gamla bil.. Så nu hoppas vi att dom lagar den snabbt så vi kan sälja den fort.. Så himla typiskt. Sånt här händer bara OSS!!


Jenny

Av Jenny - 9 november 2009 14:05

Inbrott i bilen i natt.. hmm. Mycket att stå i just nu. Skriver mer sen..


Jenny

Presentation

Omröstning!!

Vad vill ni ha mer av?
 Hemma hos bilder..
 Köptips..
 Lasse Berghagen..
 Jennys liv med Filip o familj..
 Det är bra som det är..

Fråga mig

51 besvarade frågor

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Jen´s gästbok

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards