Alla inlägg under januari 2010

Av Jenny - 16 januari 2010 17:23

Måste bara meddela att jag trots alla godis/kakfrestelserna inte har brutit mitt löfte.. Jag är stenhård och kommer må sååååååå bra när jag tagit mig igenom denna hemska kalasfyllda helg i frestelsens tecken..

Men det finns en annan här som redan lyckats bryta det.. Han har inget hår.... Nämner inga namn. Han trodde att han sopat igen alla spår.. Men icke!!!

Jag ser allt!!


Jenny

Av Jenny - 16 januari 2010 16:53

Igår var jag hos kiropraktorn igen.. Tydligen har funktionen i kroppen blivit bättre. Men jag har fortfarande asmega ont i ryggen på samma ställe som förrut. Ska jag dit på tisdag igen.. Jag kommer inte ha ett öre kvar att betala räkningar för...Men just nu struntar jag i det. Jag tycker verkligen att det är super viktigt att jag blir bra i ryggen nu... Undrar om Kronofogden håller med??


Kiropraktorn är fö en karl i mini format,(som om jag inte kände mig tillräckligt stor innan)..När denne lille amerikanskbrytande snubbe, som var i samma strl som Prince, la sig över mig efter att ha placerat mig i en oerhört komplicerad ställning..Kände jag  mig som en flodhäst.. En flodhäst som dessutom hade en irriterande liten myra på den skvallpande, inte så fasta magen.. Myran försökte knäcka mina kotor i ryggen rätt.. Det säger ju sig självt att det är totlat omöjligt..


Nu har lillkillen iaf hittat vad det är som är fel.. Tidigare hade han hängt upp sig på mitt sneda bäcken.. Nu hittade han punkten där jag hade ont..hmmm. För en flodhäst kvinna hade det kännts mer narturligt om han hade börjat med att undersöka området där jag faktiskt SA att jag hade ont.. Men jag ska inte vara sån.. jag litar på myran, helt o hållet..


Nåt som jag inte kunde låta bli att tänka på när jag låg där på den pyttelilla britsen (och var livrädd för att trilla ner när han skulle knaka mig), var hans brytning. VAD är det som gör att det låter coolt att bryta på Engelska/Amerikanska? Det blir liksom lite John Wayne aktigt..


Men det funkar bara på män.. Viktora Silvstedt tex.. när hon bryter på Amerikanska låter det ju inte klokt. Mest bara pantat. Ännu värre blir det när hon slänger in lite Amerikanska ord och flänger med håret. Men när mini kiropraktorn slänger in amerikanska ord titt som tätt låter det as coolt..

Ännu coolare hade det varit om han gick runt i cowboy hatt och ett jätte långt grässtrå i munnen..Han kanske kunde tugga lite tugg tobak också..


Undrar om jag ska föreslå det på tisdag..


Jenny

Av Jenny - 14 januari 2010 22:45

Hilda har äntligen börjat få hår.. Efter ett halv år som skallig..


Jag: -Titta Felix nu har Hildas hår äntligen börjat växa..

Felix: -Jaa.

Jag: -Fast det dynd ju knappt för det är alldeles vitt..

Felix: -Mmm, jag som hoppades att hon skulle få grönt hår..


Jenny

Av Jenny - 14 januari 2010 08:53

Idag har Felix namnsdag. Han har fått ett litet paket med glitterpennor.. Har därför spenderat morgonen med att rita glitterteckningar. Mkt manligt..

    


Felix: - Kolla mamma, jag har ritat sjukhuset..

Jag: - Å vad fint..

Felix: - Kolla här då mamma..Här jagar alla sjuksköterskorna pappa och försöker pussa honom..Men pappa springer iväg..

Jag: - Vad gör dom sa du?????


Hur går det egentligen till på dagens sjukhus??????????


Jenny

Av Jenny - 13 januari 2010 21:53

Felix: -Mamma, varför sminkar du dig ALLTID efter att du har duschat?

Jag: - För att pappa ska tycka att jag är snygg...och inte tro att jag är ett läskigt monster..

Felix: -Jag visste det. Det är bara för att han ska bli ännu mer käääärig i dig.


Jenny

Av Jenny - 13 januari 2010 21:35

Den 1:a JÄTTE stora chokladprövningen är på ingång... Först en liten mjukstart på torsdag...Ska nämligen baka på jobbet...Det är ifs bra att det är på jobbet, för då är jag inte ensam med smeten.. Då måste man uppföra sig och kan inte slaffsa i sig hela smeten själv. Det händer ju så lätt annars.


Den 2:a prövningen är på fredag..Då ska jag och Felix baka inför hans kalas.. Han har beställt en choklad tårta..F*N liksom. Ungen gillar inte grädde.. Det värsta jag vet är prinsesstårtor och övriga gräddtårtor.. Det hade varit så bra att göra en SÅN.. Det hade varit så mkt lättare att motstå. Men icke..Han ska ha en chokladtårta, dvs en stor kladdkaka som grund som sen smetas in i nutella, och på den ska han tydligen ha smarties utströdda..och gula eller guuuldiga ljus.. HUR ska jag överleva detta??


Felix födelsedag är en fälla jag gått i förrut. Så jag vet liksom att det är kört om jag börjar vekna, och får för mig att man faktiskt får äta bara på födelsedagear och fester.. Det går INTE..Då börjar jag hitta på dumma ursäkter..som att livet är en fest..och sånt. Nej inte en bit ska jag äta..Det kommer vara kalasfika på både lördag och söndag.. Hmm, två dagars bak och sen två dagars fika.. Oooo jag tar ett djupt andetag redan NU.


Ni kan börja "betta" nu... Tror ni jag klarar det eller inte.. ??Jag och Filip kommer ju garanterat bråka om vad som är ok att äta och inte. Han har fö börjat moffla i sig halstabletter som kompensation för godis.. Det är fusk tycker jag.

-HAR du ont i halsen? frågade jag elakt..

-EEehh jaaaa, svarade han helt otrovärdigt..

OM man har ont i halsen köper man ju typ Viks eller nåt inte Läkerol! Eller??


Jenny

Av Jenny - 13 januari 2010 10:36

Nu när jag är trettio år gammal..har jag förstått att man inte alltid kan klä sig snyggt.. Tidigare har det varit viktigare att ha snygga kläder än praktiska kläder..Egentligen tycker jag så fortfarande (för jag är såååå ungdomlig). Men den här kylan har tvingat mig att tänka om. VERKLIGEN TÄNKA OM.. Jag har bytt mina snygga skepparkavajer i ull (som fö fortf är för små..går liksom inte knäppa pga hängbuken..)mot värsta skidåkar outfiten. Tvångs köpte en Everest jacka för 1500 spänn, sura pengar att lägga på nåt man inte vill ha... Den ska jag ha för resten av livet (när det är jättekallt då förståss..). Vägrar köpa en så ful och praktisk jacka igen.. Troligtvis blir det inte så här kallt nästa vinter så då kan nog skönheten få gå före...igen..Hoppas jag!! Missförstå mig rätt..det får gäärna vara snö..

  

Sista bilden 2009..Obs, Hilda var uppe ur sin megatjocka åkpåse i fem sek när bilden togs.. så ni inte tror vi är gaaaalna..;)


Aldrig tidigare har jag (om man bortser från när jag var barn), sprungit runt i termobrallor och skidjacka.. Det har jag inte gjort nu heller.. Men jag har snott Filips Goretexbrallor när det har varit som kallast.. Har tom grämt mig över att jag inte önskade mig ett par termobrallor i julklapp. TERMOBYXOR!!! Känns som om jag är fem igen.. Tydligen är det väldigt bra att ha..har det visat sig.

När man kommer från sydligare breddgrader, som jag gör, behöver man inte sånt tjafs. Då ser man knappt snön.. OM det någon gång skulle komma en flinga eller två, så är dom garanterat borta inom fem minuter..Här uppe är alla lika fult klädda...så det gör inte så mkt om inte jag heller är det..


Jag är verkligen glad över denna rejäla vinter, och den får gärna hålla i sig..Men räcker det inte att det är 5 minus?? Det är lite mer humant..

Sen i slutet av februari kan vårsolen titta fram. Åhhh, det kan väl bli en lååååång vår för en gångs skulle. JAG BER TILL GUUUUUUUUUUUD...

Snäääälla snällla GUUUUUD, ge oss våååår. OBS! ALL snö måste försvinna över EN natt!!! Hör du det Gud?! HÖR DU DET...???


Jenny


Jenny

Av Jenny - 12 januari 2010 17:38

Reklam på tv om viktminskning..


Felix: - Mamma hörde du?

Jag: - Vaddå??

Felix: - Man får pengarna tillbaka om man inte går ner i vikt..

Jag: - Hmmm..


Jag kan meddela att www.viktklubb.se har flera ojdå meddelande.. Igår stod det så här:

Bravo! Vi kan notera att vikten minskar och det betyder att du gör ett bra jobb. Försök redan nu att tänka efter varför det går bra just nu. Din tankar nu kan vara bra att plocka upp igen längre fram - om det inte går lika bra då.

Dom menar förståss när chokladsuget tar över...

Sen kom det upp en ojdå pratbubbla..

Ojdå du har gått ner i vikt i en snabbare takt än rekomenderat. Var försiktig att inte gå ner i vikt på ett sätt som skadar din hälsa..

Är dom aldrig nöjda?? Det låter som att jag minskat 200 kilo.. Men det handlar typ om två gram mer än vad som rekomenderas..

Nu har jag iaf snart återgått till den vikt jag hade innan jul. Dvs. julen som helt gick i chokladens tecken..

När jag har gått ner mina 15 kilo ska jag fira med choklad.. Jag vet att alla gå ner i vikt experter sliter sitt hår nu.. Jag VET att man inte ska belöna sig med sånt. MEN det tänker jag göra iaf..:)


Jag var hos kiropraktorn idag igen..Jäklar vad han knäckte min nacke.. Det lät som att mitt huvud typ skulle hänga och dingla fån kroppen om jag hade rest mig upp..Du, Ola S... Jag kan meddela att jag visst fick ta av nästan alla kläder..Han tryckte tom på punkter i baken på mig.. Låter konstigt..Men tro det eller ej det hjälpte faktiskt.. Jag är inte helt återställd..Men jag tror nog allt att det börjar släppa.. DESSUTOM, var han på min skadade hand och slet och drog.. Tror faktiskt att han gjorde den liite bättre också. Han skulle kunna bli trollkarl den där snubben. Ska dit snart igen.. synd att han inte kunde trolla lite med priset. Jag kommer ju vara helt ruinerad innan smärtan är borta..


Jenny:)


Presentation

Omröstning!!

Vad vill ni ha mer av?
 Hemma hos bilder..
 Köptips..
 Lasse Berghagen..
 Jennys liv med Filip o familj..
 Det är bra som det är..

Fråga mig

51 besvarade frågor

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Jen´s gästbok

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards