Alla inlägg den 21 januari 2010

Av Jenny - 21 januari 2010 17:38

Imorgon vankas fredagsmys för alla er som sysslar med sånt.. Fredagsmys fanns inte när jag var liten. Då fanns bara lördagsgodis.. Fredagsmys känns som en kompensationsdag för att få äta dubbelt så mkt onyttigheter. Eftersom jag just nu är hälsokällan själv sysslar jag inte med sånt, ( längre..annars har jag mysdagar hela året runt).

Jag ska vara så oerhört snäll och ge er världens bästa kladdkakerecept.. Så kan ni sitta och fradags och lördagsmysa bäst ni vill.. ju tjockare NI blir, ju smalare uppfattas JAG, hehe..


Jennys underbara kladdkaka.

Om det finns nåt jag är RIKTIGT bra på så är det att göra kladdkaka...Synd att jag inte var bra på nåt mer karriärigt ist..Det är nog inte så många som gör karriär på att baka kladdkaka..


Det blir ca 6 st om du gör dom i stora muffinsformar och inte äter upp för mkt av smeten..Om du gör i en vanlig stor form rekomenderar jag att göra dubbelsats. Annars blir den så platt. Felix kalas tårta var dubbel sats, se nedan.

    


2 ägg

3 dl socker

1.5 dl mjöl

4 msk kakao

150 g smör eller margarin (smält)

1/2 krm salt (viktigt det är det som gör den kladdig).


Rör ihop allt till en smet. Jag brukar göra dom i amerikanska muffinsformar, Ni vet dom där i lite hårdare papper. Fyll dom till hälften. Grädda i ugnen i ca tio min på 200 grader. Om man gör en stor kaka i en stor form tar det lite längre tid. OBS den ska vara lite lös i mitten.. Testa er fram genom att skaka plåten. Det ska inte skvalpa.. Men ha den inte inne för länge då blir don torra. Godast är dom om man äter dom dagen efter. För den som kan hålla sig. Låt dom stå i kylen så blir dom så där kladdigt sega.. mmmm I love

Släng på en klick vispad grädde i muffinsformen och ett gelehallon eller en jordgubbe så blir dom värsta fest kakorna. Går hem hos alla.


Ät många så blir ni JÄTTE tjocka:)


Jenny

Av Jenny - 21 januari 2010 15:50

Hur bitchig får man egentligen va?

Visst har rökning bland ungdommar minskat.. Eller är det bara jag som tycker det? Det känns inte som att det är så inne längre. Mkt bra! Jag har aldrig rökt. Har alltid varit en moraltant, och på såvis lyckats motstå trycket att börja.. (har dock gjort mkt annat dumt istället..).

Men vissa ungdommar röker tydligen fortfarande. Igår när jag väntade på bussen stod en liten liten kille i fick format och rökte, han var inte mkt längre än Felix. Killarna i hans gäng stod och diskuterade nån lärare som var HELT PUCKAD. Läraren i fråga var helt puckad för att han alltid luktade på dom för att se om dom rökt.. VERKLIGEN PUCKAT, liksom..  Jag kunde inte låta bli att tänka på den där pyttiga killen. Troligtvis vill han inte vara så där liten och pluttig för resten av sitt liv?!? Han vill säkert bli stor, biffig och manlig, precis som alla andra killar!? Men nu kommer han ju troligtvis inte bli så mkt längre pga den där ciggen.. Jag borde kanske sagt till honom. Men det gjorde jag inte.. Ångrar mig jätte mkt.. Tänk vad paff han skulle blivit om det kom fram en tjock sur tant och sa åt honom att han skulle vara så där kort och fjantig för resten av sitt liv om han inte genast slutade upp med att röka.. Ser jag honom igen ska jag göra det:)


Idag stötte jag på ytterligare en rök ungdom.. En kille i gråa mysbyxor.. Hur kommer det sig att man visar sig på stan i gråa pösiga MYSBYXOR. Fy vad fult det är. Det är knappt så man får se ut så hemma.. Killen ifråga rökte.. Jag hade tryckt in mig i busskuren med vagnen..Satt snällt på bänken tillsammans med två tanter i 65 års åldern.. Då kommer mysbyxe killen och ställer sig i busskuren, tänder en cigg och blossar på..Alltså, finns det inga gränser??

Jag: - Om du ska röka kanske du kan göra det utanför busskuren?!

Mysbyxkillen: -( asdjup suck, irriterad blick ) mmmm..

Sen stod han och rökte upp utanför busskuren huttrandes..


Jag kände mig as bitchig och sur. Men va fan. Om han nu tyckte det var så kallt kunde han väl bara skita i att röka precis då.. Dessutom hade han nog inte frusit om han inte börjat röka över huvudtaget..Då hade ju blodcirkulationen varit så mkt bättre..


Im a bitch and i know it:)


Jenny

Presentation

Omröstning!!

Vad vill ni ha mer av?
 Hemma hos bilder..
 Köptips..
 Lasse Berghagen..
 Jennys liv med Filip o familj..
 Det är bra som det är..

Fråga mig

51 besvarade frågor

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Jen´s gästbok

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18
19 20 21 22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards