Alla inlägg den 19 maj 2010

Av Jenny - 19 maj 2010 23:17

Här har ni tapeten som ska pryda min/vår hall.. Filip (och Gud) vääägrar bryta köpstoppet och jag lyssnar lydigt..  

Tapeten finns att köpa på www.inreda.com

pic1

Filip gillar inte tapeten.. Men han gillar o andra sidan bara guld och sånt som glimmar och ger en Graceland känsla.. Hans stora dröm är att inreda hela hemmet som Graceland.. Elvis stohejjet har gått lite över styr.. JA!


Natt dags!


Jenny

Av Jenny - 19 maj 2010 20:48

Jag har hört att Meredith Grey ska sluta i serien.. Är detta sant?? Isf skulle ju jag kunna ta över.. Fru Mcdreamy skulle passa mig.. Fast jag är ifs det hemma också, fru Mcdreamy alltså..(fjäskigt, men jag friskrev mig liksom från en konflikt..  )


Undrar hur dom tänker nu?? HOPPAS Hollywood kommer starta "jakten på den nya Meredith stjärnan".. Kanske nåt i stil med "Jakten på Julia" i SVT.. Så kommer Patrik Dempsy in, så alla får prov hångla honom lite..( jag skulle förståss begära att Filip var stand in i alla hångel scener!!-friskrivnig   ).


Nu måste jag bänka mig.


Jenny

Ps. Filip jag älskar baaaara dig..  Ds.

Av Jenny - 19 maj 2010 18:40

När "styling Anna" och "fotograf Karin" var hemma hos mig . Tipsade dom mig om bloggen "i ett litet hus". Det är en mkt fiffig tjej-Lotta som gör suuuperfina betongprylar. Jag är total förälskad, så klart!! (i prylarna alltså..).. Det visade sig dessutom att Lotta bor nästan granne med mig.. MYCKET liten värld..(hon bor faktiskt inte alls i ett litet hus.. det är mkt större än mitt!! så det så  ).

 

 


Nu tycker jag att ni allihop klickar in på hennes sida och beställer lite betong

HÄR.


Tänk på att det snart är morsdag.. JAG hoppas Filip läser detta och hjälper Felix och Hilda att beställa en stor fin betong stjärna till sin suuuuper morsa  Jag alltså!!! (lika bra att vara extra tydlig när det gäller Filip..) FILIP!! Läs inte parenteserna, (hur 17 stavas det???)...

Iaf..I love betong..

(Såg ni betong P:et på framsidan av ELLE interiör?? VILL haaaaaaaa!! undrar var man kan köpa det???? Det råder iofs fortfarande köpstopp så det kanske är lika bra att jag INTE vet!!)


"My deer" köper ni ochså hos Lotta

I ett litet hus 

Hur rolig är inte denna.. Den skulle LÄTT kunna få en plats hos mig.. Gärna på landet.. Om bara köpstoppet kunde hävas.. 

 

BÖN (alla knäpper händerna): Kääääre goooode GUUUUUUD... Hjälp mig att rädda alla barn som far illa...avsluta alla krig och all svält i världen..OCH häv köpstoppet.. typ genom att låta mig vinna på nästa trisslott jag köper..Gärna mer än 25 spänn..GÄRNA 25 000 i månaden i 25 år..(nu kanske jag begärde lite väl mkt.. Gud, känn ingen press..) AMEN

 

 

Kram på er alla,

 

Jenny


Presentation

Omröstning!!

Vad vill ni ha mer av?
 Hemma hos bilder..
 Köptips..
 Lasse Berghagen..
 Jennys liv med Filip o familj..
 Det är bra som det är..

Fråga mig

51 besvarade frågor

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Jen´s gästbok

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards