Alla inlägg den 29 maj 2010

Av Jenny - 29 maj 2010 21:27

Nu är jag så där kär, IGEN... Denna lilla pall som kallas "visdomstanden".. skulle göra sig alldeles ypperligt hemma hos mig.(.eller oss..fast Filip bryr sig inteså mkt..). En vacker dag kanske den flyttar in hos oss..(Idag regnar det dock..)..  I looove!!


  

Den finns att betsälla på  www.anyhow.se Världens snabbaste leverans!!!


Jenny

Av Jenny - 29 maj 2010 11:42

Nu har jag gjort det.. Jag har beställt snyggtapeten.. I´m so in looove.. i tapeten alltså.. Jaaa, i Filip också.. Men mest i tapeten, just nu iaf..

Jag hade önskat mig den i morsdag present.. MEN eftersom jag igår tjatade till mig min tavla på IKEA.. Så fick tavlan bli min morsdagpresent ist..(inte för att det var tapetköp på gång i Filips tankar då..) Det är sååå himla bra att vara mamma.. Tur att jag har sååå givmilda barn (det var dock inte dom jag tjatade på..)..och TUR att jag inte äter choklad!!! Annars hade väl det varit en given present..( 7 kilo kvar till chokladfest..)..

Här kommer snyggtapeten.. HOPPAS verkligen den är lika snygg i rl.. (real life.. för er som inte är så hippa...i verkliga livet..för er som är ännu mindre hippa .....och troligtvis skitgamla). Om den inte skulle vara så snygg på riktigt får man väl helt enkelt kiiisa när man kommer hem till oss..Den ska bara hänga på en pytteliten vägg..om ni nu är nervösa att jag ska tapetsera ett helt rum. Med denna synjobbiga tapeten.. Färgmässigt passar den iaf väääldigt bra..Alltså helt färglös  .

Ja, ni har ju sett tapeten förut..typ 2 miljarder ggr.. Men om det skulle råka vara nåååågon som missat den... så har ni ni också fått se den nu..

Finns att köpa på www.inreda.com

Tavlan från Ikea hänger väl i varenda människas hem.. och nu även i mitt..

Tavlan finns att köpa på www.ikea.se


 

 

 

Jenny

Presentation

Omröstning!!

Vad vill ni ha mer av?
 Hemma hos bilder..
 Köptips..
 Lasse Berghagen..
 Jennys liv med Filip o familj..
 Det är bra som det är..

Fråga mig

51 besvarade frågor

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Jen´s gästbok

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards