Alla inlägg den 12 maj 2010

Av Jenny - 12 maj 2010 20:29

Nu när Filip inte är hemma ska jag passa på och skriva om min hemliga man.. Nej inte Lasse B denna gången..

Utan Patrik..


Snacka om att åldras med värdighet..


När man ser bilden nedan.. blir man kanske inte direkt as kär..


  


Men så kom GUD och utförde vissa MIRAKEL.. och viiips....


  


Vad ska man säga.. Gud är en jäkel på det där med mirakel..


Jenny

Av Jenny - 12 maj 2010 19:23

Håller på och packar inför min weekend..Med tanke på att väskan är ungefär lika stor som en tablettask, gäller det att prioritera vad som ska få följa med..


Detta är det ALLRA, allra viktigaste att ha med:


1.   Julio Iglesias skivan.. Jag vet att Jess garanterat slarvat bort den jag       skickade på hennes födelsedag..

2.   Lasse Berghagen skivan.. Ingen fest utan Lasse B. Dessutom BÖR Jess danska pojkvän få lära sig lite mer om Lasse Berghagen nu när han hänger med en svensk brud..Viktig info liksom..

3.   En flaska vin.

4.   Kanske nån flaska champange..

5.   En och annan peruk..

6.   Kameran..

7.   Ett och annat klädesplagg..dvs om det får plats..


Hoppas ni får en ypperlig Kristihimmelfärdshelg  



Jenny

Av Jenny - 12 maj 2010 15:26

I morgon,i morgon drar jag till Köpenhamn och Roskilde.. Vet ni att det är typ 238 år sedan jag gjorde någonting BARA jag. Känns nästan lite konstigt. Naket liksom..Jag ska åka utan mina acessoarer..eller jag menar mina barn och man..


Men ack vad kul det ska bli.. Ska hem till världens bästa kompis   .

Hon bor i Rosklide.. Hon hamnade där efter en Roskilde festival.. Träffade stora kärleken och blev kvar...TYYP iaf..


Om man backar tillbaka ca, hela mitt liv..Hade jag aldrig någonsin i världshistorien trott att jag, skulle sätta mina enormt stora fötter i den där hålan.

È det en håla?? eller har jag bara fått för mig det??? Jag såg ett program om poliser i Roskilde igår.. det finns tydligen 600 st..Ganska mkt eller??.. Jaja...Dit åker man ju bara om man är en smutsig alkis eller möjligtvis en knarkare och gillar att duscha i iskallt vatten mitt bland folk..NAKEN.. och så måste man ha rockiga trasiga kläder och kraftigt långt permanentat hår eller möjligtvis tuppkam.. Det har INTE jag.. Jag är mest tjock och präktig.. och INTE ALLS fördomsfull..  


Tänk om dom trycker en knarkspruta i armen på mig så fort jag kliver av tåget.. Jag har allt hört att dom gör så där..


Ikväll ska jag packa väskan.. Min första tanke var SHIT.. vad ska jag ha med mig för kläder..?? Jag har ju bara sunkiga, slitna, för stora "jag é mamma kläder".. Inte så värst festligt.. Jag har iofs festliga kläder också..men dom är liksom fortfarande 2 strl för små.. Man vill gärna inte se ut som en party korv.. Iofs gillar dom väl korv i Danmark..Men så kom jag på att Danskar brukar ha så himla fula kläder.. Alltså spelar det kanske ingen roll, vad jag kommer ha för kläder på mig..(nää, inte ett dugg fördomsfull).. Jag kanske helt enkelt kommer uppfattas som värsta modeikonen i mina avdankade kläder!?


Jaaa. Jag tror jag kör på den känslan.. Mode ikon..thats mee... Kommer säkert hamna på vimmelbilder i nån skvallerblaska för att dom tror jag är nån flashig kändis eller typ polare till kungafamiljen..


 Danmark here i come.. 



Jenny

Av Jenny - 12 maj 2010 10:12

Jag har en inredningsstörning.. Jag vet liksom om det själv och det är ju första steget till ett tillfrisknande..  

Jag tänker dygnet runt på vad nästa steg är när det gäller fix,trix och inredning.. Själv tycker jag kanske att det är ett JÄTTE stort intresse. Men många andra (framförallt FILIP), hävdar att det är en störning..(egentligen är jag bara understimulerad på den kreativa fronten)..Måste börja sy igen för att hålla kreativiteten på en stillsa nivå.. Det är ju faktiskt min special talang..


Jag har försökt släppa inredningsfixet här hemma. Försöker tänka att jag inte får fortsätta förrän till hösten..Men så har jag ÄNTLIGEN hittat tapeten med stort T, till hallen.. har dock looovat Filip på heder och samvete att inte göra nåt mer här hemma...Just nu då??? DET KRYPER I HELA KROPPEN PÅ MIG!!!! En liten tapetrulle kan väl inte vara så farligt..?????

Jag kanske ska göra som Felix och sätta upp en sparbösa i hallen.. Han fick ju ihop tusen spänn jääkligt fort.. Min lilla tapetrulle kostar ju baara 600 spänn..Tåls att fundera på..


För att hålla mig lugn försöker jag fokusera på landet. För där ute ska det ju fixas MASSOR.. Har idag beslutat vilka tapeter som ska upp på ungarnas rum där ute:) TUR att vi har landet!!!!!


Denna ska sitta på Felix del av rummet:

  


Och denna på Hildas del av rummet:


  

Det kommer bli så bra så.. Men jag tror att dom måste sätta upp dom nya fönsterna först.. Så jag börjar med att tapetsera vardagsrummet med min blommiga tapet hemifrån..


Ni minns väl denna:




Tapeterna kommer från Firmliving. ÄÄlskar deras tapeter.. Mitt/vårt lilla lilla landställe kommer vara alldeles färgsprakande..   


Jag lääääängtar tills jag får sätta igång..


Kram Jenny

Presentation

Omröstning!!

Vad vill ni ha mer av?
 Hemma hos bilder..
 Köptips..
 Lasse Berghagen..
 Jennys liv med Filip o familj..
 Det är bra som det är..

Fråga mig

51 besvarade frågor

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Jen´s gästbok

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards