Direktlänk till inlägg 12 maj 2010

Inredningsstörning.. jag vet!!!

Av Jenny - 12 maj 2010 10:12

Jag har en inredningsstörning.. Jag vet liksom om det själv och det är ju första steget till ett tillfrisknande..  

Jag tänker dygnet runt på vad nästa steg är när det gäller fix,trix och inredning.. Själv tycker jag kanske att det är ett JÄTTE stort intresse. Men många andra (framförallt FILIP), hävdar att det är en störning..(egentligen är jag bara understimulerad på den kreativa fronten)..Måste börja sy igen för att hålla kreativiteten på en stillsa nivå.. Det är ju faktiskt min special talang..


Jag har försökt släppa inredningsfixet här hemma. Försöker tänka att jag inte får fortsätta förrän till hösten..Men så har jag ÄNTLIGEN hittat tapeten med stort T, till hallen.. har dock looovat Filip på heder och samvete att inte göra nåt mer här hemma...Just nu då??? DET KRYPER I HELA KROPPEN PÅ MIG!!!! En liten tapetrulle kan väl inte vara så farligt..?????

Jag kanske ska göra som Felix och sätta upp en sparbösa i hallen.. Han fick ju ihop tusen spänn jääkligt fort.. Min lilla tapetrulle kostar ju baara 600 spänn..Tåls att fundera på..


För att hålla mig lugn försöker jag fokusera på landet. För där ute ska det ju fixas MASSOR.. Har idag beslutat vilka tapeter som ska upp på ungarnas rum där ute:) TUR att vi har landet!!!!!


Denna ska sitta på Felix del av rummet:

  


Och denna på Hildas del av rummet:


  

Det kommer bli så bra så.. Men jag tror att dom måste sätta upp dom nya fönsterna först.. Så jag börjar med att tapetsera vardagsrummet med min blommiga tapet hemifrån..


Ni minns väl denna:




Tapeterna kommer från Firmliving. ÄÄlskar deras tapeter.. Mitt/vårt lilla lilla landställe kommer vara alldeles färgsprakande..   


Jag lääääängtar tills jag får sätta igång..


Kram Jenny

 
 
Ingen bild

rana

12 maj 2010 14:13

Vad tar du i timmen om jag skulle ta och hyra dig ett par timmar hemma hos mig :).(efter som det kryper i hela kroppen på dig )..för här finns det massor att fixa hos mig för om du inte får göra nåt hos dig så finns det hos mig så är du välkommen.hihih.jag har 3 rum o kök.hahahahahhaah

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 22 november 2010 14:24

Ni hittar mig här www.janethepain.se   Jag hoppas ni hakar på        ...

Av Jenny - 18 november 2010 23:32

Nu flyttar vi...Hoppas verkligen att alla är med nu..För att hamna rätt klickar ni på adressen www.janethepain.se   Vi ses där:) Passar på att tacka bloggplatsen för denna tiden. Det har varit en fantastisk blogg att använda. Men nu vill jag ha...

Av Jenny - 18 november 2010 22:58

Era tävlingsbidrag är nu publicerade.. Imorgon drar jag en lott:) Visst är de spännande..   Jenny ...

Av Jenny - 18 november 2010 16:56

Här hittar du allt du behöver till stora julbaket.. www.formodesign.se   Något jag borde satsa på i jul är formen till pepparkashuset.. Då kanske det skulle bli mindre svordommar vilket troligtvis skulle resultera i fler julklappar.......

Av Jenny - 18 november 2010 11:01

Nedräkningen fortsätter..1 dag kvar till den stora flytten.. Alltså premiären av nya bloggen;) Har nu alla som vill vara med och tävla om en svart eller vit Tam tam från www.anyhow.se lämnat in sina bidrag?? Imorgon publicerar jag alla kommentar...

Presentation

Omröstning!!

Vad vill ni ha mer av?
 Hemma hos bilder..
 Köptips..
 Lasse Berghagen..
 Jennys liv med Filip o familj..
 Det är bra som det är..

Fråga mig

51 besvarade frågor

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Jen´s gästbok

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards