Direktlänk till inlägg 28 februari 2010

Anders blandar inte frozen strawberry margaritha..

Av Jenny - 28 februari 2010 01:55

Ok..jag kanske inte är helt nykter just nu..Malin(snart höggravid) och Annica har varit här.. Dom har fått käka lyxmat och kollat på melodifestivalen.. Jag och Annica pimplade vin.. Kanske ett och anna glas för mkt.. eller iaf mer än vad man är van vid. Jag har inte druckit en droppe alkohol sen i november när jag fyllde år..

Annica åt pytte små tuggor av maten.. Hon var så illa tvungen med tanke på att hon skrivit på sin blogg att hon njuter så ofantligt av god mat.. Hade hon ätit snabbt hade hon avslöjat att det var äckligt;)

Melodifestivalen sög som vanligt. Men jag blev överlycklig när Peter Jöback gick vidare..Både jag och Filip är lite kära i honom sen vi såg hans julkonsert förr förra året.. Dock ringde Filip och röstade på Pernilla Wahlgren.. men det är bara för att hon är ser ut som 15, trots att hon är över 40..Han har alltid varit lite kär i henne..


Malin åkte hem vid tio..Helt godkänt med tanke på graviditeten... Jafg och Annica hann dricka mer vin. Sen beställde vi taxi.. Taxin ringde och bekräftade att den var framme.. Men det var den inte..Då kom bussen och vi hoppade på den. TROTS att Annicas chef ljugit och sagt att det tartyp hundra år att åka in till stan..

Det var lite ala 15 att åka buss in till stan..Himlans miljövänligt också..

Väl framme i stan ville Annica gå på Ritz..nya innestället. Det var milslång kö.. Men vi var inte dom som var dom.. Vi ställde oss i VIP kön..Den var ganska lång.. Det stog nån krullhårig halvtjock tjej som var viktig.. Hon Fixade in oss på ett kick..(vi blev genast as kära i henne). Killen framför oss betalade inträdet.. det kändes precis som att vi var tjugo igen.Sen drack vi var sin frozen strawberry margaritha, precis som vanligt.. Den var dock inte lika god som Anders på Bs.. (Han vägrar iofs att göra dom..så vi nöjde oss med det vi fick..) Eftersom Annica nu bor en bit utanför stan gick vi hem tidigt.. Alltså..jag tog bussen hem också.. Känns som jag är 13..

Men imorgon börjar vanliga livet igen..

Just det.. Hallen är klar.. Stimorolblått värre.. Erkänner att det blev helt ok.. Bilder kommer imorgon..tror jag..


imorgon bloggar jag nog om flodhästar.. iaf om Annica får bestämma..

Läs hennes blogg..http://blogg.aftonbladet.se/tullansteori



Jenny

 
 
Annica

Annica

1 mars 2010 08:50

Ha ha, flodhästar. Ja, det var nog Mio som gav mig den idén. Han vill rida "Alopp, alopp, alopp" på dem :-)
Tack för en skitbra kväll, med smarrig mat och gott vin (önskar att jag drack lika sakta som jag åt...)!
Kram!

http://blogg.aftonbladet.se/tullansteori

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 22 november 2010 14:24

Ni hittar mig här www.janethepain.se   Jag hoppas ni hakar på        ...

Av Jenny - 18 november 2010 23:32

Nu flyttar vi...Hoppas verkligen att alla är med nu..För att hamna rätt klickar ni på adressen www.janethepain.se   Vi ses där:) Passar på att tacka bloggplatsen för denna tiden. Det har varit en fantastisk blogg att använda. Men nu vill jag ha...

Av Jenny - 18 november 2010 22:58

Era tävlingsbidrag är nu publicerade.. Imorgon drar jag en lott:) Visst är de spännande..   Jenny ...

Av Jenny - 18 november 2010 16:56

Här hittar du allt du behöver till stora julbaket.. www.formodesign.se   Något jag borde satsa på i jul är formen till pepparkashuset.. Då kanske det skulle bli mindre svordommar vilket troligtvis skulle resultera i fler julklappar.......

Av Jenny - 18 november 2010 11:01

Nedräkningen fortsätter..1 dag kvar till den stora flytten.. Alltså premiären av nya bloggen;) Har nu alla som vill vara med och tävla om en svart eller vit Tam tam från www.anyhow.se lämnat in sina bidrag?? Imorgon publicerar jag alla kommentar...

Presentation

Omröstning!!

Vad vill ni ha mer av?
 Hemma hos bilder..
 Köptips..
 Lasse Berghagen..
 Jennys liv med Filip o familj..
 Det är bra som det är..

Fråga mig

51 besvarade frågor

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Jen´s gästbok

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards