Alla inlägg den 13 februari 2010

Av Jenny - 13 februari 2010 12:22

Jag gör ofta narr av Filip och säger saker som att han föddes som en gubbe... Häromdagen slog det mig att jag föddes nog faktiskt som en tant..En riktig surtant.. Jag har ju i hela mitt liv varit präktig..Riktigt så där så det irriterar folk.

En gång när jag var i 18 års åldarn skulle jag ut med en kompis och hennes kompis. Kompisens kompis drog på sig nån spetsaktig långbyxa..Sen frågade hon vad jag tyckte.. När jag svarade att det var bland det fulaste jag sett. Höll hennes huvud nästan på att trilla av i chock/ilska (hon tyckte förståss att hon var as hot..).. Hon bytte iaf kläder..

En annan gång sa jag till en tjej som stod  framför mig i kön på krogen.."Men stackars dig..du har ju verkligen inte några bröst.." Tjejen ifråga höll med och blev inte alls sur..En annan hade ju börjat lipa..Jag var så himla elak..Så skulle bara en elak tant göra..

Jag har blivit en gnutta mer ödmjuk idag..Skulle faktiskt kalla mig genom god, även om man är lite bitchig nån gång i bland..Jag skyller faktiskt på min unga ålder i samband med alkohol.

OM tjejen med brallorna läser detta så ber jag så hemskt mkt om ursäkt..( även om hon borde tacka mig som såg till att hon inte gick ut i dom där fula brallorna..)

OM tjejen utan bröst läser detta så ber jag ännu mer om ursäkt.. Jag var bara avis. Jag ville själv inte ha några bröst..


Jag har en kompis som bor i Roskilde. För ett tag sen skrev hon hoppfullt till mig och frågade om hon skulle få med mig till Roskildefestivalen om hon sa att NOFX skulle komma..I love Nofx, lyssnade mkt på dom när jag var yngre..Nu är jag dock äldre.. Så ist lovade jag att komma till Roskilde festivalen den dagen Lasse Berghagen skulle uppträda..

Det är liksom inte min grej att gå smutsig på festivaler och vara konstant full och ligga på hög i ett tält. Två dagar utan smink och dusch skulle skrämma slaget på dom flesta..

Det är mer min stil att åka på Allsång på skansen och sitta gungandes med ett sånghäfte..Samtidigt som man sjunger med i sången jättefalskt.. Sen spänner man sig av nervositet så fort en mick börjar närma sig och sjunger ännu mer falskt.. Mkt mer renligt och moget. Sen är ju Lasse B en alldeles underbar karl.. NU har han tyvärr lagt av..Men ändå.."Kunskap glädje också lite tango"


Så häromdagen när jag bokade biljetter till Roskilde (inte för att gå på festival, utan för att hälsa på min kära vän). Då slog det mig vilket ålserdoms radarpar jag och Filip är. Lilla Fridolf möter Selma liksom..Vi är inte helt olika..UNDRAR hur det ska bli när vi är jättegamla på riktigt???

  


Jenny

Presentation

Omröstning!!

Vad vill ni ha mer av?
 Hemma hos bilder..
 Köptips..
 Lasse Berghagen..
 Jennys liv med Filip o familj..
 Det är bra som det är..

Fråga mig

51 besvarade frågor

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Jen´s gästbok

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards