Alla inlägg den 12 februari 2010

Av Jenny - 12 februari 2010 16:13

Jag har blivit helt vill ha galen.. Fick nya Mio katalogen för ett tag sen.. USCH jag skulle inte öppnat den..

  

Från Mio..Ni kan ju bara gissa hur ypperlig den här hade varit på övervåningen. Finns även i svart läder.. Sjuuukt snygg. Retro soffan vi köpte på blocket släng dig i väggen..


Perfekta bordet.. men sämsta priset...Hade passat perfekt till våra matsalsstolar..


  

Dessa hade varit perfekta i köket. Dom är lite som matsalsstolarna fast lite mindre..Verkligen perfekta. Dessa blir det säkert så småningom..


Sen råder det totalt hall problem här hemma. Jag vill att man ska kunna få undan så mkt prylar som möjligt. Men vår hall är helt omöjlig.. Denna hatthylla finns i svart och vitt. Tror jag vill ha en svart..med tillhörande skohylla.. Dvs om jag inte går på min andra hall idé.. Svårt.


Sen har jag hittat en fantastisk taklampa på stan.. Till vardagsrummet.. Har tyvärr inte någon bild..Förhoppningsvis köper vi den och får upp den här hemma;)


Det var allt för denna gången:)


From måndag blir det blogguppehåll på ca en vecka.. Hoppas ni är tillbaka vecka 8..Givetvis är ni vöälkomna att läsa gamla inlägg.. Det har ju hunnit bli en del. Men som sagt. Jag försvinner inte förrän på måndag.


Jenny  


Av Jenny - 12 februari 2010 07:51

Skulle det kunna bli vår nu?? Jag har förstått att folk vill ha massa snö på sportlovet.. För det är så kul för barnen..(blablabla) Mm, ok. Jag kan köpa det. Men kan snön försvinna på direkten när lovet är slut?! Jag vill ha vår. Vad har hänt med våren. Den blir bara kortare och kortare för varje år som går(shit vad tantigt det lät..). OM den ens existerar. Det ska bli så skönt att slippa böka med alla kläder som ska på och av och sen på igen..på dom små krypen (ännu mera tantigt, det har verkligen gått utför för mig).

Varje dag frågar Felix om man måste ha överdragsbyxor.. Ehh ja!! Annars fryser man ihjäl!!

Här gick man innan jul och klagade över bristen på snö. Sen när den väl kom,  gick man (iaf JAG) runt och var hel-pessimistisk och klagade över att den kommer SÄKERT vara borta till julafton..För en vit jul kommer vi aaaaaldrig få.. GUUD! VI/JAG HAR FATTAT NU. Jag ska vara mer positiv i framtiden.. Ett önskemål skulle ju vara att det kunde komma lagom mkt snö varje år. Typ mellan jul och det där dumma sportlovet.. Dock fattar tom jag att det kommer ta över ett år för all den här snön att försvinna..Antar att det bara är att dra fram stora gummibåten och fiskestövlarna..Som om vi har sånt.. Men det kommer säkert bli tvunget att införskaffas..


Jenny

Presentation

Omröstning!!

Vad vill ni ha mer av?
 Hemma hos bilder..
 Köptips..
 Lasse Berghagen..
 Jennys liv med Filip o familj..
 Det är bra som det är..

Fråga mig

51 besvarade frågor

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Jen´s gästbok

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards