Alla inlägg den 20 februari 2010

Av Jenny - 20 februari 2010 20:59

Jag är kär.. Det var kärlek vid första ögonkastet.. Det är så där så att man inte kan sluta tänka på den..

Jag har lagt ut den innan. Men måste göra det igen. Jag vill veeerkligen att denna kärleken flyttar in hos oss..och byter ut blocket soffan.. Så nu väntar jag på att det skall trilla ner tiotusen kronor i huvudet på mig.. Eller iaf i plånboken..


   Från Mio

I loooove..


Jenny

Av Jenny - 20 februari 2010 18:53

Det blir en del sjukhussnack nu eftersom vi hängt på sjukhuset en hel vecka..Ni får helt enkelt stå ut..


Vi var uppe på Akademiska sjukhuset i Uppsala.. Alltså lite som att trilla in i Serien Greys´Anatomy..Det kryllade av överläkare,kirurger, sköterskor,At läkare och läkarstudenter av alla slag..

När läkerlaget gick ronden på morgonen var det ett helt gäng som klev över tröskeln...Precis som på tv. Dock kände man sig kanske inte så Hollywood aktig själv när man låg i en sjukhussal tillsammans med ett litet kryp som helst inte ville att man skulle lämna honom en sekund..Konstigt det där..På tv ser ju alla i serien alldeles lysande ut även om det är en mamma eller pappa som legat på sjukhuset med sitt barn i ett år..

Tänk dom stackars sköterskorna som sprang in till oss på nätterna och mornarna..när man var som minst hollywood lik. Istför en Hoolywoodig mamma möttes dom av en trött as mega blek sunkmorsa i svettig pyjamas och as ruffsigt hår..Att man kan vara så blek som jag är just nu, det är sjukt. Det må finnas många nyanser av vitt..men jag tror faktiskt att jag lyckats ge namn åt en ny vit nyans.. Jag är faktiskt näst intill gemonskinlig..


Men så kom dagen då det faktiskt kändes som att vi var lite Hollywoodiga. Efter att båda kirurgerna och läkargänget som opererat Felix gått ronden, kom ena kirurgen tillsammans med sina två elever tillbaka..

Dom sa att dom brukade välja ut ett intressant fall varje dag och ha en kortare föreläsning.. Proffs kirurgen förklarade att vi var ett intressant fall och undrade om vi hade lust att ställa upp och berätta lite om Felix och hans tillstånd.. Nu var det iofs Felix som var intressant och inte jag.. Men visst var vi beredda att  hänga på och föreläsa lite..Det var bara att dra på den vita läkarrocken ta med sig Lillkillen och föreläsa för dom stackars okunniga läkarstudenterna..Man kan ju faktiskt säga att jag nästan är en doktor.. Jag menar jag har ju vårdat Felix varje gång han varit dålig..Sen har jag ju även vårdat Filip i åtta år;) Man råkar även vara världensbästa google doktor..Så jag lärde dom allt jag kunde..Sen slängde jag lite med håret och plutade lite med mina läppar, precis som på tv. För det är ju så dom gör, har jag sett. Vet dock inte om dom uppfattade munplutet..Jag har ju inte sprutat in massa skit i läpparna..Så som alla på tv gjort..


Föreläsningen avslutades givetvis med applåder..Antar att dom var tacksamma för den fantastiska upplevelsen;) Tänk vad kloka dom är nu..


Dr Jenny

Av Jenny - 20 februari 2010 10:29

Mamma och Uffe har precis åkt. Trots snökaos... Får hoppas att dom klarar stormen..Felix är överlycklig för att han får ha sin Rocka fett t shirt och mysbyxor när vi ska på kalas..Han kan ju liksom inte ha hårda byxor som sitter åt i midjan..

Jag har gått ner totalt 8 kilo.. Duktigt. Känns mkt när man säger 8 kilo.. Men det känns ganska pluttigt när man tänker på att det är 16 kilo kvar att gå ner..

Nu får jag iaf på mig förlovningsringen igen.. Nu ser jag alltså inte längre ut som en jock singel brud.. Utan mer som en halvtjock upptagen tvåbarnsmamma..


Snart kan jag ha mina vanliga byxor:)


Jenny

Presentation

Omröstning!!

Vad vill ni ha mer av?
 Hemma hos bilder..
 Köptips..
 Lasse Berghagen..
 Jennys liv med Filip o familj..
 Det är bra som det är..

Fråga mig

51 besvarade frågor

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Jen´s gästbok

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards