Alla inlägg den 21 april 2010

Av Jenny - 21 april 2010 21:17

ÄR det så att Greys Anatomy får stå åt sidan pga HOCKEY???? HUR tänkte kanal fem då???? Exakt vad är det som gör att SPORT är så mkt bättre än mina såpor????? Jag bara undrar???????   


Imorgon vankas det utbildning.. Jag kommer troligtvis bli mkt utbildad och klok..Sen ska jag hemma och städa, städa och åååter städa.. Känns verkligen toppen. På fredag får vi finbesök, nästan så att det är kungen som kommer ..


För er som är mindre kloka (typ dansbandsfrun;))...är Nelson en stol..


Ha det bra.. Vi ses imorgon..


Kram Jenny

Av Jenny - 21 april 2010 08:19

Det är verkligen fullspäckat just nu..

Ska snart till doktorn med alla mina besvär..Dom kommer tro att jag är psykiskt sjuk när jag berättar om allt som är fel på mig.. Sen ska jag till min fot tant (hon är egentligen ingen tant..) Men jag tycker att man får kalla henne det pga hennes yrkesval. HUR kan man välja att jobba med äckliga fötter?? Mina fötter är verkligen äckligast, och störst i världshistorien.. (eller ja.. Agda 95 kanske har liite äckligare fötter..) Hon har säkert lite ont i magen nu.. BARA för att jag ska komma och trycka upp mina äckelfötter i nyllet på henne..STACKARS lilla fot tant..

Sen ska ja/vi hämta Felix på dagis. Då drar vi ner till bäcken för att ha båtrace.. Felix tror dock att bäcken är en flod.. Mkt smart kille-brås på sin far.. Där ska vi iaf tävla med Elias båtarna och ha pickninck..Mysigt.. så länge vi inte fryser ihjäl..Det ar ju tydligen snöat en del..

OJ! får inte glömma att betala simskolan idag..Jag har gett mig 17 på att Felix ska lära sig simma tills i sommar..Är det orealistiskt?? Näää, han simmar nästan. Igår tog han baddar märket.. 

- Mamma jag var jätteduktig.. Jag gick bara på botten liiiiite..


Sa jag att jag skulle lura med Filip till Mio..?? HOPPAS dom har NELSON hemma..I Looove Nelson   


Återkommer senare  


Kram Jenny


Presentation

Omröstning!!

Vad vill ni ha mer av?
 Hemma hos bilder..
 Köptips..
 Lasse Berghagen..
 Jennys liv med Filip o familj..
 Det är bra som det är..

Fråga mig

51 besvarade frågor

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Jen´s gästbok

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards