Alla inlägg under augusti 2010

Av Jenny - 6 augusti 2010 08:22

Igår kom mina tyger från Stoff och Stil.. Vad jag har längtat!! MEN gissa om jag blev irriterad när jag såg att mitt rosa prickiga tyg, som jag skulle sy gardin av till Hildas rum, visade sig vara en vaxduk. HUR kan man vara såååå slarvig när man beställer??? Vad 17 ska jag med 3 meter rosa vaxduk till?????? Grrrrrrrrrrrrrr. Ap tyget som jag tänkt ha till Felix rum var inte heler som jag hade tänkt mig. Jag trodde aporna skule vara mkt större.. I fortsättningen är det nog tygshopping i rl som gäller..

Calletex (Örebros bästa tygaffär)here i come.


Jenny

Av Jenny - 6 augusti 2010 08:07

Sv Ullis.

 

Kul att du hade vägarna förbi min bogg.. och att vi nästan var grannar... Jag tycker inte att Örebro är så bra på loppisar. Inte vad jag märkt av iaf.. Dom har den där ute på Örebros Golfhall. Men jag tycker mest det brukar vara skräp. Bra begagnat är bättre . Jag googlade däremot fram en tjej som sammanställt alla loppisar i Örebro trakten.. http://ettvitarehem.blogspot.com/2009/05/trevliga-butiker-och-loppisar-i-orebro.html kolla in där så kanske du hittar nåt..

Så får du höra av dig nästa gång du drar på loppis:) Så vi kan fynda ihop  


Jenny

Av Jenny - 5 augusti 2010 19:12

Nu är altanen så gott som klar.. Eller..?? Så kanske man inte kan säga när det visat sig att man måste riva hela taket och göra om det/höja det.... Men ändå.. Det fattas exakt 6 brädor till trädäcket som vi köpt för lite..RETLIGT. Sen ska det läggas sten i kanten runtom. SEN ska jag och Filip utföra skilsmässouppdraget... Bygga ett trappsteg runt altanen.. Det ska bli spännande. Frågan är bara var vi ska hitta tiden.. Jag menar.. nu sätter ju allt igång igen: jobb, dagis, fritids skola mm.. From nästa vecka rullar allt på..

I morgon ska vi iaf komplettera med de saker som fattas..Då har vi åtminstonde allt hemma så vi kan köra igång när vi tycker det passar. Trädäcket är helt fantastiskt.. Det blev mkt större än jag trott. MKT bra!

Nu kan man lungt säga att min pappa är en

 

 SUPERHJÄLTE!!

 

 

Som tack fick han en helkroppsmassage. Jag tror han kan behöva det!!!!!


Jag lägger inte ut fler halvfärdiga altanbilder. Ni får vänta tills den ser liiite mer anständig ut. Har ni tur...kanske ni får komma på kräftskiva  

Dvs OM trappsteget blir klart.


JENNY

Av Jenny - 5 augusti 2010 09:16

Det är inte så där förfärligt långt kvar tills jag fyller år ....November... Jag har redan nu hittat en miljard grejer jag tänkt önska mig i födelsedagspresent.. Eller som jag ska köpa sen, när jag tjänar obegränsat med pengar..

DLM BORDCLEAR TABLEOVERTIME

HEE LOUNGE CHAIRTOLIX BARPALL H70SIGNAL


Allt kommer från gårdagens länk..

www.poshliving.se


Jenny

Av Jenny - 4 augusti 2010 21:49

Det tar sig, det tar sig.. Snart är det ett färdigt trädäck.. I looove.. Dock åker pappa hem imorgon em. Så tanken är att jag och Filip ska avsluta det hela.. Det VI ska göra är att lägga dom sista brädorna som saknas. Sätta plank  på sidorna och bygga en liten trapp i enden. Det KAN bli så att det slutar i skilsmässa..Utemöblerna är bara skräp. Bortse från dom tack!!

  

Något vi inte tänkte på, var att taket blir lite väl lågt.. TYPISKT!! Det får vi åtgärda nästa sommar..

Men det gör inget.. Jag sipper måla. Sen kan vi ju få det som vi vill ha det. Det blir super...nästa vår/sommar.... 

Huvudsaken är att vi hinner med en kräftskiva i höst  .


Jenny

Av Jenny - 4 augusti 2010 20:54

Faktum stommarna finns att köpa som stående eller liggande.. I vardagsrummet har jag liggande. Annars blir det fel med hyllplanen. Men måttet är fortfarande det samma.. Sen har jag en måttbeställd bänkskiva liggandes på.

Lycka till..


Jenny

Av Jenny - 4 augusti 2010 13:56

Slänger in en ny FANTASTISK länk i länklistan.. Det är framförallt stolar/pallarna jag är förtjust i..


http://www.poshliving.se/


Jenny


Av Jenny - 4 augusti 2010 12:54

Svar till Elin..

Alla min Faktumstommar som jag visar på bilderna är i måttet 40x70 cm. Men det går förståss att använda sig av andra mått.. Själv funderar jag på att göra en tv bänk på övervåningen av Faktum fläktskåp..Då är måtten 57x60 cm istället..

I Hildas rum, gästrummet och sovrummet har jag måtten 92x40 cm.. Kanske kan fota det också så ni får se.


Kram Jenny


Presentation

Omröstning!!

Vad vill ni ha mer av?
 Hemma hos bilder..
 Köptips..
 Lasse Berghagen..
 Jennys liv med Filip o familj..
 Det är bra som det är..

Fråga mig

51 besvarade frågor

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Jen´s gästbok

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards