Alla inlägg den 2 september 2009

Av Jenny - 2 september 2009 07:25

Vad har vi gett oss in på...??


Ingenting blev riktigt som det skulle igår.. Då menar jag verkligen INTE som det skulle. Allt var lungt fram till Kl två ca. Felix och Hilda skulle vara hos farmor. Jag och Filip skulle åka till Ikea och köpa förvaring. Det finns nämligen inte en enda garderob i hela huset.. Fasiken vilken tid det tog. Vi hade från början beställt hemkörning, men när Ikea inte kunde leverera i tid, beslutade vi att köra hem det själva. Det var ett ytterst dumt beslut!!


Felix blev dessutom magsjuk.. HÄRLIGT! Ypperlig tajming. Stackars stackars unge.


Vi fick ställa våra sex vagnar med prylar på Ikea och åka hem till Felix. Jag blev kvar hos honom och Filip fick åka tillbaka till Ikea.. Dock gick det inte att betala med hans kort pga att han överskridit köpgränsen på Visa. Bara för att vi var och köpte vitvaror på Elgiganten precis före.. Suck. Han fick åka hem föra över pengarna på mitt konto, åka tilbaka för att betala, IGEN. Då funkade det inte iaf. Efter att dem testat dra kortet 20 ggr. Fungerade det..( dock visade det sig i eftehand att det gick att dra alla 20 ggr.. Så nu har de tagit dubbel betalning.. Jag har nu 30 000 minus på mitt konto. Undrar om det uppskattas av banken. Får se hur dem reder ut det idag.??)

Nu står alla prylar i garaget. Vi som skulle skruva ihop allt igår.. NOT klart liksom, det lär ju inte vara klart förrän om ett år.


Som om det inte strulat tillräckligt..

Vi hade beställt en soffa på hemkörning som kom igår. Perfa! Ehh nä. Den gick inte upp för trappen. Vilket också innebär att vår säng inte kommer att gå upp för trappen.. Det börjar fantastiskt bra..


Vi hoppas på en bättre dag idag.. Snart kommer flyttgubbarna. Sen blir det att byta soffa och shoppa säng..


Felix är fortf. kass. Men han kräks inte längre..peppar peppar. Han som skulle gå sin sista dag på dagis idag. Dem skulle ha fest med popcorn och Bamseballonger. STACKARS krake.


Forts följer..


jenjen

Presentation

Omröstning!!

Vad vill ni ha mer av?
 Hemma hos bilder..
 Köptips..
 Lasse Berghagen..
 Jennys liv med Filip o familj..
 Det är bra som det är..

Fråga mig

51 besvarade frågor

Kategorier

Länkar

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Jen´s gästbok

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards